Süper Lig ekiplerinden Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil istifa etti!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil'in görevinden istifa ettiği öğrenildi. Yaşanan gelişme büyük yankı uyandırdı.

21.03.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-17:30) Süper Lig ekiplerinden Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil istifa etti!

İzmir ekiplerinden Göztepe'de çok çarpıcı bir karar yaşandı. Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'in görevinden istifa ettiği aktarıldı. Yaşanan gelişme Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü.

Gündeme oturdu

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in aldığı istifa kararı gündeme bomba gibi düştü. Yaşanan bu gelişme büyük yankı uyandırmış durumda. İzmir ekibinde bu sezon işlerin yolunda gitmemesinin başkanın istifasını tetiklediği aktarılmakta.

Kulüpte bu sezon işler yolunda gitmiyor

İzmir ekibi Göztepe'de bu sezon işler istenildiği gibi yolunda gitmiyor. Sezona büyük hedeflerle başlayan takımda alınan kötü sonuçlar nedeniyle takım Süper Lig'de kalma mücadelesi veriyor. Son olarak alınan kötü sonuçlar nedeniyle başkana yönelik olarak tepkiler de artmaya başlamıştı. Ortaya çıkan durum sonrası başkan istifa kararı aldı.

Mehmet Sepil, Göztepe'nin başkanlığından istifa etti.

Kulübe büyük yatırımları oldu

Takımın başına 2014 yılında gelen Mehmet Sepil döneminde kulüp 2'nci ligden 14 yıl sonra Süper Lig'e dönmüştü. Ayrıca Gürsel Aksel Stadı ve Urla Adnan Süvari Tesisleri Göztepe'ye kazandırılmıştı. Yaşanan istifaların ayrıntıları ise tüm futbolseverler tarafından merakla beklenmekte. Bu anlamda yaşanacak gelişmeler herkes tarafından dikkatle takip ediliyor.

Açıklamalarda bulundu

Mehmet Sepil kulüpten istifasıyla ilgili olarak, 'Büyük bir onurla yürüttüğüm Göztepe Spor Kulübü Başkanlık görevimden ve yönetim kurulu başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa ettim. Göztepe Spor Kulübünün sorumluluklarını devralacak yeni bir yönetim oluşmasında tek önceliğim ve hassasiyetim, kulübümüzü yeni bir heyecanla şu an bulunduğu konumdan daha iyi noktalara getirebilecek olmasıdır.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal