İbrahim Üzülmez kimdir, kaç yaşında? İbrahim Üzülmez hangi takımları çalıştırdı? Hangi yıllarda Beşiktaş'ta oynadı? İbrahim Üzülmez kariyeri ve biyografisi

Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Önder Karaveli’nin istifa haberleri üzerine takıma gelecek olan yeni teknik direktörün İbrahim Üzülmez olabileceği söyleniyor. İbrahim Üzülmez’in yardımcısı Ümit Şahin tarafından yapılan bir paylaşım gündemde yerini aldı. Paylaşımın ardından birçok kişi İbrahim Üzülmez hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, İbrahim Üzülmez kimdir? İbrahim Üzülmez hangi takımlarda oynadı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

21.03.2022-15:29 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-15:30) İbrahim Üzülmez kimdir, kaç yaşında? İbrahim Üzülmez hangi takımları çalıştırdı? Hangi yıllarda Beşiktaş'ta oynadı? İbrahim Üzülmez kariyeri ve biyografisi

Ziraat Türkiye Kupası kapsamında gerçekleştirilen Kayserispor Beşiktaş maçında mağlup olan siyah beyazlı takımda teknik direktör arayışı devam ediyor. Önder Karaveli’nin istifa kararı üzerine takımın başına kimin geleceği merak ediliyor. Birçok isim konuşulurken listede İbrahim Üzülmez’de yerini aldı. Beşiktaş taraftarı merakla yeni gelecek olan teknik direktörü merak ederken gündeme gelen Üzülmez hakkında araştırma yapmaktadır. Peki, İbrahim Üzülmez kimdir? İbrahim Üzülmez hangi takımlarda oynadı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

İbrahim Üzülmez kimdir?

10 Mart 1974’de İzmit’te dünyaya gelen İbrahim Üzülmez, 48 yaşındadır. 16 yaşındayken Gönenspor tarafından yeteneği fark edilen Üzülmez, transfer edildi. Kendisini geliştirdikten sonra birçok kulüpte yer alan İbrahim Üzülmez’in sırasıyla gittiği takımlar şu şekildedir:

Kardemir Karabükspor, İskenderun Demir Çelik SK, tekrar Kardemir Karabükspor, Amasyaspor ve tekrar Kardemir Karabükspor gibi kulüplerde forma giydi.

Daha sonra Gaziantepspor'a transfer olan Üzülmez, burada önceki sezonlarına göre istikrarlı maçlar çıkararak büyük hayali gerçek oldu. İbrahim Üzülmez, 2000-2001 sezonu transfer döneminde Beşiktaş´a transfer oldu.

Beşiktaş´ın 100. yıldaki şampiyon kadrosunda yer alan Üzülmez, 2008-2009 sezonunda Beşiktaş´tan takım arkadaşı olan İbrahim Toraman ile kavga etmesi sonucunda kadro dışı kalmıştır. Bir süre sonra iki oyuncuda affedildi, ancak İbrahim Üzülmez, bu olaydan sonra Beşiktaş'taki kaptanlığını kaybetti.

İbrahim Üzülmez BeşiktaşSezonunun son haftadaki Denizlispor-Beşiktaş mücadelesinde teknik direktör Mustafa Denizli ona bir jest yaparak, oyuna alırken tekrar kaptanlık pazıbandını taktı ve şampiyon takımın kaptanı olarak oyuna dahil etti. 100. yıldaki sağ ayağıyla gol attığı Galatasaray ve aynı sezon oynanan Fenerbahçe derbileri ve 3-0 lık FC Barcelona maçları üst düzey gösterdiği performansla kariyerinin en iyi maçlarını çıkarmıştır.

23 Haziran 2009 tarihinde Siyah-Beyaz'lı kulüple 1 yılı opsiyonlu olmak üzere, 2 yıllık mukavele imzaladı. 13 Şubat 2011 tarihinde Beşiktaş yönetimi tarafından sözleşmesi feshedilmiştir.

Millî Takım Kariyeri

12 Şubat 2003'te ilk kez A Millî Futbol Takım’ına çağırılan İbrahim Üzülmez, Milli Takım’daki ilk karşılaşmasını Ukrayna ile gerçekleştirdi. Maçın ilk yarısında kendisini gösteren Üzülmez milli oldu. 2003 yılında düzenlenen FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda 4 maçta forma giyen İbrahim Üzülmez, 90 dakika forma giydi. Milli Takım’da ilk golünü 2 Haziran 2009 tarihinde Azerbaycan ile oynanan özel maçta atan Üzülmez’in Milli Takım formasıyla attığı tek gol oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal