Sinan Engin, Beşiktaş'ta teknik direktörlük için ismi geçen Valerien Ismail'in doğru bir tercih olmayacağını söyledi

Sinan Engin, Beşiktaş'ın teknik direktörlük için anlaşma sağladığı iddia edilen Valerien Ismail'in Beşiktaş adına doğru bir tercih olmayacağını düşündüğünü söyledi.

20.03.2022-12:48 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-12:48)

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş'ta Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın anlaşma sağladığı Teknik Direktör Valerien Ismail hakkında konuştu.

'Valerien Ismail doğru bir tercih değil!'

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacağı iddia edilen Valerien Ismail hakkında Beyaz TV ekranlarında canlı yayında konuşan Sinan Engin, genç teknik adamın siyah beyazlılar için büyük bir risk olduğunu söyledi. Sinan Engin, yapmış olduğu açıklamalarda ;


' Valerien Ismael büyük risk. Çok kredisi olduğunu düşünmüyorum. Ben risk olarak görüyorum. 3 dil biliyormuş ama çok önemli değil. Kapalıçarşıda'da var, 8 dil biliyorlar. Ben antrenörlüğüne bakarım. Beşiktaş yönetimi Valerien Ismael ile anlaşmış, hayırlı olsun. Önyargılı olmamak lazım. Bakacağız, önemli olan saha sonuçları. Hiçbir başarısı yok ama inşallah çıkışını Türkiye'de yapar. N'Koudou, Rosier ve Ghezzal tanıyormuş çok istemişler. Stoperlerden çok akıllı antrenör olmaz ama bakalım. Bu çocuk Beşiktaş taraftarını heyecanlandırır. Karizması var, kenarda ateşli hareketleri var. Haftaya geliyormuş. Hayırlı olsun. Ceyhun Kazancı kaliteli çocuktur. Akıllıdır, topçu olmasa da futbolu iyi bilir. Anlaşmış, hayırlı olsun. 3-5 haftada belli olur. 7-8 dili varmış. Türkçe biliyor mu? Biz 4 dil biliyor diyelim. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal