Achim Beierlorzer kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş teknik direktör adayı Achim Beierlorzer hakkında bilgiler

Süper Lig’de gelecek sezon takımı yeni bir isme emanet etmek isteyen Beşiktaş’ta taraftarlar teknik direktör adayı Achim Beierlorzer hakkında bilgiler edinmeye çalışıyor. Peki Achim Beierlorzer kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

13.03.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-16:33) Achim Beierlorzer kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş teknik direktör adayı Achim Beierlorzer hakkında bilgiler

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş sezona şu anki teknik direktörü Önder Karaveli ile devam etmeyi düşünmüyor. Gelecek sezon takımı daha kariyerli ve başarılı bir isme emanet için çalışmalarına şimdiden başlayan siyah beyazlılarda ilk hedefin Alman teknik adam Achim Beierlorzer olduğu öğrenildi. Daniel Farke, Nuno Esprito Santo gibi isimlerden sonuç alamayan Beşiktaş, Beierlorzer’i takımın başına getirmek için harekete geçti. Siyah beyazlı futbol severler ise Achim Beierlorzer hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorlarını meşgul ediyor.

Beşiktaş’ta Beierlorzer harekatı

Achim BJK

Yabancı teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş’ta Achim Beierlorzer ismi ön plana çıktı. Tecrübeli teknik adamla görüşmelere başlayan siyah beyazlıların görüşmeleri olumlu ilerlettiği öğrenildi. Beierlorzer ile anlaşılması halinde Önder Karaveli yardımcı teknik direktör olarak görev almaya devam edecek.

Daha önce Leipzig, Köln gibi takımlarda görev alan 54 yaşındaki teknik adam son olarka Mainz takımında görev almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal