Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş'ın açıklamaları üzerine 'Kasaba Siyasetçisi' benzetmesiyle gerilimi iyice arttırdı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş'ın derbi öncesi yapmış olduğu sert açıklamaya yanıt verdiği sözleriyle gündeme bomba gibi düştü.

13.03.2022-16:18 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-16:18) Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş'ın açıklamaları üzerine 'Kasaba Siyasetçisi' benzetmesiyle gerilimi iyice arttırdı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde gerilim artarak devam ediyor.

Gerilim artmaya devam ediyor!

Hafta boyunca arka arkaya iki kulüpten gelen açıklamalar derbi öncesi tansiyonu iyice yükseltmişti. 

Ahmet Nur Çebi - GS gerilim

Burak Elmas'dan Beşiktaş'a yanıt geldi

Bugün Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden Galatasaray'ı hedef alan sert açıklamalarında, sarı kırmızılılarda Başkan Burak Elmas, İbrahim Seten'e yaptığı açıklamalarla yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş'ın bugün yapmış olduğu sert açıklamaya cevap olarak ;

' Galatasaray bir Avrupa markasıdır. Kasaba siyasetçisi gibi hamaset yapmak, torpil için samimiyetsiz davranmak Galatasaray geleneğinde yoktur... O yüzden tartışma üslubunu deniz seviyesinin altına düşürme çabaları bizden karşılık bulmayacak... Gönül isterdi ki, Avrupa’da Galatasaray'a köstek olmak için harcadıkları enerjiyi, Avrupa’da mücadeleye harcasınlar.. Ama bu iş vizyon işidir! Bizim için konu dünkü açıklamamızla kapandı.. Dahası 2 takım futbolcularının sahada akıtacakları tere hakaret olur... ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal