Önder Karaveli istifa mı etti, görevi bıraktı mı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli istifa etti. Çalışmaların verimli olmadığını söyleyen Karaveli istifa kararı aldı. Siyah beyazlı takımda yeni başkanın kim olacağı ise merak konusu oldu. Peki, Önder Karaveli kimdir? Önder Karaveli neden istifa etti? Önder Karaveli yerine kim geçecek? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

21.03.2022-14:37 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-14:44) Önder Karaveli istifa mı etti, görevi bıraktı mı?

Ziraat Türkiye Kupası kapsamında Kayserispor Beşiktaş arasında gerçekleştirilen maçta istenilen sonucun alınamaması tepkilere neden oldu.  Kayserispor’a kaybeden siyah beyazlı takımda gerçekleştirilen çalışmalardan verim alamadığını söyleyen Önder Karaveli istifa kararı aldı. Karaveli, "Çalışmalarımız sahaya yansımıyor. Bu durum kulübe zarar veriyor. Görevi devretmek istiyorum." ifadeleri ile istifa kararını Başkan Ahmet Nur Çebi’ye ileten Karaveli’nin istifasının kabul edilmediği öğrenildi. Peki, Önder Karaveli kimdir? Önder Karaveli neden istifa etti? Önder Karaveli yerine kim geçecek? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Önder Karaveli kimdir?

26 Mart 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Önder Karaveli,  47 yaşındadır. Önder Karaveli, Serpil Hamdi Tüzün tedrisatından geçerek 2000 yılından itibaren Beşiktaş ve diğer kulüplerin altyapı takımlarında görev aldı.

9 Aralık 2021 tarihinde Sergen Yalçın’ın istifası üzerine geçici olarak Beşiktaş’ta teknik direktör oldu. 13 Ocak 2022 tarihinden itibaren ise Beşiktaş’ta resmen teknik direktör olarak görev yapacağı açıklandı.

Önder KaraveliÖnder Karaveli istifa mı etti?

Kayserispor maçından sonda gelen tepkiler üzerine takımı kötü etkilemek istemeyen Önder Karaveli, istifa kararı aldı. İstifa kararı reddedilen Karaveli’nin yeni hoca gelene kadar takımın başında olacağı söylendi. İstifa gibi bir seçeneği olmadığı, yeni hoca gelene kadar takıma destek olması gerektiği sözleriyle istifa kararı reddedilen Önder Karaveli bir süre daha teknik direktörlük görevine devam edecek.

Takımın başına Serdar Topraktepe geçebilir

Karaveli, "Çalışmalarımız sahaya yansımıyor. Bu durum kulübe zarar veriyor. Sırf takımın başında kalayım diye gerçekle yüzleşmekten geri kalmam. Vicdanen rahat değilim, görevi devretmek istiyorum" dediği öğrenildi. Önder Karaveli’nin istifası reddedildi. Ancak Karaveli’nin olumsuz bir cevap vermesi durumunda takımın başına yardımcı hoca Serdar Topraktepe’nin geçme ihtimalinin olduğunu ifadeleri kullanıldı.

Serdar Topraktepe

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal