Beşiktaş Kayserispor maçı özeti ve gollerini izle | BJK Kayseri maçı geniş özet

Beşiktaş Kayserispor maçı özeti ve gollerini izle, BJK Kayseri maçı geniş özet, BJK Kayseri özet A Spor için yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

02.03.2022-21:57 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-10:15) Beşiktaş Kayserispor maçı özeti ve gollerini izle | BJK Kayseri maçı geniş özet

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinda Beşiktaş ile Kayseripor karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelede Kayserispor, zorlu Beşiktaş deplasmanında 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı. Kayserispor aldığı önemli galibiyet ile Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde Trabzonspor ile eşleşti. Karşılaşma sonrasında ise kullanıcılar heyecanlı maçın özetini aramaya başladılar ve karşılaşma hakkında bilgi almak istiyorlar. Bu anlamda oynanan mücadele ile ilgili önemli bilgileri sizler için derledik.

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş ile Kayserispor 2 Mart Çarşamba günü Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı yayınlandı.

Beşiktaş Kayserispor maçının hakemi kimdi?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Beşiktaş Kayserispor maçının hakemi Halil Umut Meler oldu. Maçın yardımcı hakemleri ise Emre Eyisoy ve Çağlar Uyarcan oldu.

Beşiktaş Kayserispor karşılaşması kaç kaç bitti?

Beşiktaş ile Kayserispor'un oynadığı mücadeleden Kayserispor 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı.

Beşiktaş ile Kayserispor Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Kayserispor maçında golleri kim attı?

Beşiktaş ile Kayserispor'un oynadığı maçta Kayserispor Gavranovic ile 1-0 öne geçti. Ardından V. Rosier skoru 1-1'e getirdi. Ardından ise Cardoso, Kayserispor'a galibiyet golünü getirdi.

Beşiktaş Kayserispor maçında kimler kart gördü?

Mücadelede Kayserispor'dan Miguel Cardoso, İbrahim Akdağ ve Bertolacci sarı kart gördü. Beşiktaş'ta ise Rosier kırmızı Necip Uysal ise sarı kart gördü.

Beşiktaş Kayserispor ilk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Welinton, Umut Meraş, Atiba, Ghezzal, Necip, Alex, Batshuayi, Kenan

Kayserispor: Cenk, Hosseini, Carole, Onur Bulut, Ramazan, Mert, Miguel, İbrahim, Abdulkadir, Betolacci, Gavranovic

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Beşiktaş Kayserispor mücadelesinin özet görüntülerini yüksek kalite ve şifresiz bir şekilde izlemek isteyenler A Spor’un internet sitesine giriş yaparak maçın özetine ulaşabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal