Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, Türkiye Kupası'nda aldıkları Antalyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında kendi sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

02.03.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-11:26)

Trabzonspor, Spor Toto Süepr Lig'de olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Trabzonspor Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi!

Bordo mavili ekip geçtiğimiz gün oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında zorlu rakibi Antalyaspor'u taraftarı önünde Edin Visca ve Berat Özdemir'in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başararak kupada ilk yarı finalist oldu.

Trabzonspor Antalyaspor'u mağlup etti

Uğurcan Çakır aldıkları galibiyetin ardından konuştu

Trabzonspor'da dün akşam Türkiye Kupası'nda oynadığı Antalyaspor karşılaşmasında aldığı galibiyetin ardından kaptan Uğurcan Çakır, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uğurcan Çakır, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kendimle ilgili konuşmak istemiyorum. Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Trabzonspor'un olduğu yerde her zaman hedef vardır. Kupa da hedeflerimizden bir tanesi. Bu sene iki kupaya da talibiz. Kaleye geçtiğim zamandan beri amatör bir ruhla oynadığımı söyleyebilirim. Taraftarın ne hissettiğini küçük yaştan beri biliyorum. Sahaya çıktığımda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah uzun yıllar Trabzspor'da uzun yıllar ve kalmak ve kupalar kazanmak istiyorum. '

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal