Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan, Fatih Terim ile fotoğraf paylaşan Arda Turan hakkında dikkat çeken sözler!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gündeme dair açıklamalarda bulunurken, Arda Turan'ın yolların ayrıldığı teknik adam Fatih Terim ile sosyal medyadan paylaşım yapmasını da değerlendirdi.

02.03.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-12:18)

Süper Lig'de bu sezonun en hareketli takımlarından birisi olan Galatasaray'da kötü gidişat nedeniyle Fatih Terim ile yollar ayrılmıştı. Fatih Terim ile yolların ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı kırmızılılarda yolların ayrıldığı Fatih Terim yerine göreve gelen isim ise İspanyol teknik adam Domenec Torrent olmuştu. Galatasaray'da bu gelişmeler yaşanırken takımın kaptanı Arda Turan'ın yolların ayrıldığı Fatih Terim ile fotoğrafını paylaşması büyük yankı uyandırmıştı. Konuyla ilgili Burak Elmas konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Futbolcu ile ilgili açıklamaları çok konuşuluyor

Arda Turan ile ilgili açıklamada bulunan Burak Elmas, 'Arda'nın Fatih Hoca'yla birlikte olması ve yemek yemesiyle ilgili bir rahatsızlık duymadım. Mevcut hocasının ekstra haksız eleştiriye tabi tutulduğu bu dönemde kaptan olarak öyle bir resmi koymaması gerektiğini düşünüyorum. Fatih hocayla kişisel ilişkisi var, istediği zaman görüşebilir.'


'Bununla ilgili bir düşüncem yok ama bence o resmi paylaşarak hata yaptı. Galatasaray'ı çok büyük yerlerde temsil etmiş bir oyuncu ve Galatasaray'a tecrübelerini aktarmasını isterim. Herkes böyle hatalar yapıyor, ders çıkarmak daha önemli.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, Arda Turan ile ilgili yaptığı açıklamalar gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbolunda derin yankı uyandırdı. Burak Elmas'ın açıklamaları sosyal medyada da sarı kırmızılı taraftarlar tarafından çok konuşulan konulardan birisi oldu. Galatasaray'da yaşanan gelişmeler dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal