Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba'dan Wesley Sneijder hakkında çarpıcı itiraf!

Bir dönem Süper Lig'de Galatasaray formasını terleten Didier Drogba'nın, eski takım arkadaşı Wesley Sneijder ile ilgili itirafları çok konuşuluyor.

02.03.2022-10:32 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-17:58) Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba'dan Wesley Sneijder hakkında çarpıcı itiraf!

Süper Lig'de Galatasaray'da bir zamanlar oynadıkları futbolla gerek Galatasaray taraftarlarının gerek futbolseverlerin sevgisini kazanan Wesley Sneijder ile Didier Drogba o dönem Galatasaray'ın Süper Lig'de şampiyon olmasında büyük pay sahibi olmuştu. Ayrıca iki futbolcu Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale gitmesinde de önemli işlere imza atmıştı. Didier Drogba, Galatasaray'da yaşanan bu döneme dair Sneijder ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

 

Eski yıldız hakkındaki sözleri dikkat çekti

Didier Drogba, Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Wesley Sneijder ile ilgili yaptığı açıklamada 'Wesley, bir topla istediği her şeyi yapabilen bir sanatçıydı. Antrenmanlarda bizi perişan etti. Formda olmak için çok çalıştığımız günler oldu. Wesley sessizce sahanın kenarına oturdu ve bizi izlerken patlamış mısır yedi. Her hareketimizi izledi. Sahaya girdiğinde topu ondan almak imkansızdı. Sinir bozucu olduğunu kabul ediyorum. Sneijder bir dahiydi.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba'nın, Sneijder ile ilgili yaptığı açıklamalar gündem oldu. Fildişili eski futbolcunun açıklamaları sosyal medyada da Galatasaray taraftarları tarafından çok konuşulan konulardan birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal