Trabzonspor'da Antalyaspor maçında sakatlanan Vitor Hugo'nun sahalara dönüş tarihi belli oldu!

Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Trabzonspor'un Antalyaspor ile oynadığı kritik mücadelede sakatlanan Vitor Hugo hakkında kulüpten açıklama geldi. Sahalara geri dönüş tarihi belli oldu.

02.03.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-10:38)

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eden Trabzonspor, dün akşam oynadığı Antalyspor karşılaşmasında büyük bir şok yaşadı.

Vitor Hugo Antalyaspor maçında sakatlandı

Trabzonspor savunmasının en önemli isimlerinden biri olan Vitor Hugo'dan kötü haber geldi. Bordo mavili ekipte Antalyaspor karşılaşmasının 85. dakikasında sakatlanarak sedye ile oyun alanının kenarına alınan Vitor Hugo'nun gerçekleştiilen kontrollerin ardından bir kırık sakatlığı yaşadığı ortaya çıktı.

Trabzonspor'dan Hugo'nun sakatlığı hakkında bilgilendirme yapıldı

Vitor Hugo'nun sakatlığı ile ilgili olarak Trabzonspor'un resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada ;

' Sağlık Kurulu Başkanımız Kibar Yaşar Güven futbolcumuz Vitor Hugo’nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Kibar Yaşar Güven, “Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında sağ bacağından sakatlanan Vitor Hugo’nun çekilen MR’ında sağ tibia lateral platoda non-deplase kırık tespit edilmiş olup konservatif tedavisi planlanan oyuncumuza uzun bacak alçısı uygulanmıştır” dedi. ' ifadelerine yer verilerek Brezilyalı yıldızın sakatlığı hakkında bilgi verildi.


Vitor Hugo'nun sahalara geri dönüş tarihi belli oldu

Geçirdiği sakatlık nedeniyle bacağı alçıya alınan Brezilyalı yıldız Vitor Hugo'nun sakatlığı nedeniyle sezonun kalan bölümünde Trabzonspor forması giyme ihtimalinin oldukça düşük olduğu, geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatığı ortaya çıktı.

Abdullah Avcı sakatlanan Vitor Hugo hakkında konuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda sakatlık geçiren oyuncusu Vitor Hugo ile ilgili olarak ;

' Vitor Hugo’nun durumunu bilmiyorum. MR’a gidecek. O anlamda keyfim kaçık. Zaten eksik olduğumuz bir bölgeydi. Ne olduğunu bekleyeceğiz, umarım çok ciddi bir şeyi yoktur. Eksik bölgemiz dediğim gibi, genç oyuncularımız var. Durumuna göre çözümüne bakacağız. ' ifadelerini kullanmıştı.

Vitor Hugo'nun Trabzonspor performansı

Trabzonspor kadrosuna 2020-2021 sezonunda katılan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Vitor Hugo, Palmieras'dan 3.2 milyon euroluk bonservis ücretiyle transfer olmuştu. Hugo, bordo mavili formayla toplamda 59 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistlik bir katkıyla oynadı. Ayrıca Vitor Hugo, Trabzonspor formasıyla Süper Kupa'da şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal