Trabzonspor Antalyaspor maçı özeti ve gollerini izle | Trabzon Antalya maçı geniş özet

Trabzonspor Antalyaspor maçı özeti ve gollerini izle, Trabzon Antalya maçı geniş özet, TS Antalya özet A Spor için yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

01.03.2022-22:22 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-09:48)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Süper Lig lideri Trabzonspor sahasında Antalyaspor ile bugün karşı karşıya geldi. Süper Lig’de son oynadığı maçta evinde Kayserispor’u 2-0 geriye düşmesine rağmen son saniyede attığı penaltı golüyle 3-2 yenen Trabzonspor bu akşam evinde oynayacağı Antalyaspor maçını kazanarak Türkiye Kupası’nda son 4 takım arasına kalmanın planlarını yapıyordu. Öte yandan Süper Lig’de son haftalarda maç kaybetmeyen ve son oynadığı maçta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Antalyaspor zorlu Trabzonspor deplasmanında galip gelerek yarı finale çıkan taraf olmak istiyordu. Futbol severler ise Trabzonspor Antalyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ettiler. 

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Trabzonspor Antalyaspor maçı bugün saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda Başladı. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluştu.

Trabzonspor Antalyaspor maçının hakemi açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Trabzonspor Antalyaspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çaldı. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Candaş Elbil üstlendi. Maçın VAR koltuğunda ise Erkan Engin oturdu.

Fırtına 10. kupasını kazanmanın peşinde

Bu sezon 59. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Antalyaspor ile kozlarını paylaşan Trabzonspor, bu kupayı toplamda 10. kez müzesine götürmek istiyor. Bordo mavili takım son olarak 2019-2020 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonu olmuştu.

Trabzonspor Antalyaspor maç özeti

Antalyaspor sürpriz peşindeydi

Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu akşam zorlu Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan Antalyaspor, Süper Lig’de son haftalarda aldığı puanlarla dikkat çeken ekiplerden birisi olmayı başardı. Akdeniz ekibi Akyazı’da oynanacak olan mücadelede kazanan taraf olmak ve güçlü rakibine karşı sürpriz yapmak istiyordu. Fakat sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldılar.

Trabzonspor Antalyaspor maçında golleri kim attı?

Karşılaşmada 12. dakikada E. Visca ilk golü attı. Sonrasında Trabzonspor'da 89. dakikada Berat Özdemir sahneye çıktı. Karşılaşma 2-0 sona erdi.

Trabzonspor Antalyaspor maçında kimler kart gördü?

Trabzonspor ile Antalyaspor'un oynadığı mücadelede Berat Özdemir ve Vitor Hugo sarı kart gördü.

Trabzonspor Antalyaspor ilk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Vitor, Denswill, Puchacz, Serkan Asan, Berat Özdemir, E. Siopis, E. Visca, Bakasetas, Djaniny, Kouassi

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Güray, Poli, Fenando, Ndao, Mehmedi, Doğukan, Adriano

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Trabzonspor Antalyaspor mücadelesinin özet görüntülerini yüksek kalite ve şifresiz bir şekilde izlemek isteyenler A Spor’un intenet sitesine giriş yaparak maçın özetine ulaşabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal