Edgar Ie kimdir, kaç yaşında? Edgar Ie Beşiktaş'a mı transfer olacak?

Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor ile sözleşmesi feshedilen Edgar le Beşiktaş’ın gündeminde yerini aldı. Galatasaray'ın eski oyuncusu Gedson Fernandes ile önümüzdeki sezon için anlaşma yapan Beşiktaş’ın gözü şimdilerde Edgar le’de.

01.03.2022-21:00 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-09:23)

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Trabzonspor ile sözleşmesi feshedilen Edgar le şimdilerde Beşiktaş’ın gündeminde. Çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu sonlandıran Edgar Ie'nin sağlık raporları Beşiktaş tarafından istenirken Edgar, incelenmesi için raporları kulübe gönderdi. Yetenekli futbolcunun sağlık durumu kulüp tarafından değerlendirildi. Edgar le’nin en erken Eylül ayında sahaya çıkacağı tespit edilirken, bu riskli transfer için Beşiktaş’tan henüz bir girişim görülmedi. 

EDGAR LE LİSTENİN BAŞINDA OLACAK

Beşiktaş, stoper adaylarını değerlendiriyor. Diğer stoper adaylar ile bir anlaşmama olmaması durumunda Edgar listenin başında yerini alacak. Yıldız stoper için düşünülen yıllık olarak verilecek ücret ise 500 ila 600 bin euro civarındadır.

Yaşanan sakatlık sürecine kadar takımın bel kemiği olan Edgar le, Trabzonspor'a Yusuf Yazıcı'nın Lille'e gitmesi ile takas yoluyla geldi. 18. haftada Trabzonspor Altay karşılaşmasında çapraz bağını koparan Portekizli futbolcunun sözleşmesi kontenjan nedeniyle feshedildi.

Edgar, şimdiye kadar Trabzonspor forması ile çıktığı 61 maçta 3 gol kaydetti.

Edgar Ie Beşiktaş'a mı transfer olacak

EDGAR LE KİMDİR?

1 Mayıs 1994 tarihinde Bissau'da doğan Edgar le, futbola  ilk olarak Sporting Lizbon'un altyapısında başladı. Ardından Barcelona'nın B takımına transfer olan oyuncu Barcelona B takımı sonrasında Villareal'in alt yapısında yerini aldı. Edgar le’nin ilk profesyonel deneyimi ise Portekiz'in Belenenses takımı ile oldu. Belenenses'ten sonra kariyerinde sıçrama yaşadı ve LOSC Lille'e gitti. Lille'den sonra Nantes'e gitti. Yetenekli futbolcu 2019 yaz transfer döneminde ise Lille'den Trabzonspor'a transfer oldu. Futbolcu, Feyenoord'a kiralık olarak gitti. Daha sonra tekrar Trabzonspor kadrosunda yerini aldı. 27 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor’da yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle takım ile sözleşmesi feshedildi.

EDGAR LE HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLER

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal