Trabzonspor'da Edgar le'nin Sözleşmesi Feshedildi!

Trabzonspor'da stoper futbolcu Edgar le'nin sözleşmesinin feshedildiği duyurdu.

14.01.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-13:00)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bordo mavililerde gelen son bilgilere göre sakatlanarak sezonu kapattığı açıklanan yıldız defans Edgar le ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

YOLLAR AYRILDI

Trabzonspor'da çok kritik saatler yaşanıyor. Bordo mavililerde transferde çok önemli saatler yaşanırken takımın eski yıldız futbolcusu Yusuf Erdoğan takıma katılmıştı. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Erdoğan'ın takıma transferi sonrasında ise takımda bir başka sıcak gelişme daha yaşandı. Bordo mavililer, sakatlanarak sezonu kapattığını açıklayan defans futbolcusu Edgar le'nin sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Yaşanan bu gelişme büyük ses getirdi.

TAKIMDAN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor'dan yolların ayrıldığı Edgar le ile ilgili olarak açıklama yapıldı. Takımdan yapılan açıklamada, 'Kulübümüzle profesyonel futbolcumuz Edgar Miguel Ie arasındaki 12.08.2019 başlangıç 31.05.2022 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır.' ifadelerine yer verildi.

ALTAY MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Edgar le Altay karşılaşmasında sakatlanmıştı. Edgar le'nin sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan başında ikinci derecede yırtık tespit edilmiş ve futbolcu bir süre önce de Portekiz'de ön çapraz bağ ameliyatı geçirmişti.


Trabzonspor'da stoper olarak oynayan Edgar le bu sezon gösterdiği performansla takımın dikkat çeken isimlerinden birisiydi. Futbolcu, defansta yaptığı önemli işlerle alkış almıştı. Fakat futbolcu Süper Lig'de oynanan Altay maçında yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle sezonu kapatmak zorunda kalmıştı. Yıldız futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal