Yeni Malatyaspor teknik adamlık görevine Cihat Arslan'ı getirdi!

Yeni Malatyaspor Kulübü, teknik adamlık için Cihat Arslan ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Yapılan açıklama büyük yankı uyandırdı.

01.03.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-15:09) Yeni Malatyaspor teknik adamlık görevine Cihat Arslan'ı getirdi!

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da takımın yeni teknik direktörü belli oldu. Kulüpten yapılan resmi açıklamada takımın başına Cihat Arslan'ın getirildiği duyuruldu. Süper Lig ekibinde yaşanan kritik gelişmeler büyük ses getirmiş durumda.

Anadolu ekibinde yaşananlar dikkat çekiyor

Süper Lig'e sezona İrfan Buz yönetiminde başlayan daha sonra Marius Sumudica ile anlaşan ve Rumen teknik adamın ardından Adem Büyük'ü teknik sorumlu olarak göreve getirip onunla da yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Cihat Arslan oldu. 


Kulüpten yapılan açıklamada ise, 'Kulübümüz, Teknik Direktör Cihat Arslan ile anlaşmaya varmıştır. Cihat Arslan ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.' ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor teknik adamlık anlamında Süper Lig'de en çok dikkat çeken takım olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Anadolu ekibinde sezon başladığından beri Cihat Arslan ile anlaşılması ile beraber 4. kez farklı bir çalıştırıcı takımı yönetecek.  Bu anlamda Yeni Malatyaspor'da sık bir şekilde teknik adam değişikliği Türk futbolunda gündem olan konulardan birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal