Galatasaray'da kadro dışı kaldığı konuşulan Arda Turan hakkında açıklama yapıldı!

Galatasaray'ın 35 yaşındaki futbolcusu Arda Turan'ın, fiziksel durumu ile takımın çok gerisinde olması nedeniyle kadroya alınmayacağı ifadeleri yer almaktaydı. Konuyla ilgili yönetimden açıklama geldi.

01.03.2022-14:35 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-14:44)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da bu sezon yoğun eleştiriler alan isimlerden birisi de Arda Turan olarak göze çarpmakta. Tecrübeli yıldızın fazla kiloları ve süre aldığı dakikalarda ortaya koyduğu etkisiz performansı gündem olmuştu. Galatasaray'da bu sezon istenildiği gibi geçmezken pek çok isim eleştiri oklarını hedefindeydi. Eleştiri oklarını son zamanlarda ise Arda Turan yoğun bir şekilde almakta. Bu anlamda futbolcuyla ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Süper Lig'de Çaykur Rizespor karşılaşmasında da kadroya alınmayan Arda Turan ile ilgili artık kadro dışı bırakılacak iddiaları gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sarı kırmızılı yönetimden dikkat çeken açıklamalar geldi.


Futbolcu hakkındaki haberler yalanlandı

Galatasaray'da kadro dışı kaldığı konuşulan tecrübeli futbolcusu hakkında sarı kırmızılı yönetimden Nihat Kırmızı açıklamalarda bulundu. Nihat Kırmızı yaptığı açıklamada, 'Bir futbolcunun maç kadrosunda olmaması kadro dışı olduğu anlamına gelmiyor. Arda bizim kaptanlarımızdan. Arda'nın Avrupa tecrübesi bize güç katacak. Teknik konularda tek yetkili hocamız. Galatasaray'da bu hep böyledir. Morutan için de aynı şekilde. Tercihler tamamen teknik heyetin. Teknik heyet de yerli kuralı gibi birçok faktörü düşünerek maç kadrosunu seçiyor.' ifadelerine yer verdi. Bu anlamda futbolcu ile ilgili çıkan iddialar netlik kazanmış oldu.

Performansı tepki çekiyor

Galatasaray'ın 35 yaşındaki futbolcusu Arda Turan'ın bu sezon Galatasaray'da oyuna herhangi bir katkı sağlayamaması taraftarların tepkisini çeken konulardan birisi haline geldi. Futbolcunun performansının yanı sıra fiziksel görüntüsü de sosyal medyada konuşulan yoğun konulardan birisi haline gelmiş durumda.

Kaynak: Ajansspor.com

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal