Galatasaray'da Domenec Torrent yönetiminde dikkat çeken değişim!

Bu sezonki başarısızlığı ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da son haftalarda alınan başarılı sonuçlar sonrası sarı kırmızılılarda Domenec Torrent ile ilgili o ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor.

01.03.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-12:11)

Süper Lig'de bu sezonun en büyük hayal kırıklığı olan takımlarından birisi Galatasaray, son haftalarda aldığı galibiyetler ve ortaya koyduğu futbolla taraftarlarının gönlünü almayı başardı. Son olarak kendi evinde Çaykur Rizespor'u 4-2 yenen takımda gerek oynanan futbol, gerek alınan skor taraftarlar tarafından alkış aldı. Karşılaşmada sarı kırmızılıların oynadığı futbol alkış alırken, takımın teknik direktörü Domenec Torrent ile ilgili bazı ayrıntılar göze çarptı. 

Gözler teknik adama çevrildi

Takımda Domenec Torrent ile beraber teknik ekibi tamamen değiştiren Galatasaray'da farklılıklar yavaş yavaş göze çarpmaya başladı. Özellikle ligin ilk yarısında son 15 dakikada yediği goller ve kaybettiği puanlarla alt sıralara gerileyen sarı kırmızılılar son haftalarda ise son dakikalarda gelen zaferlerle üst sıralara tırmanmaya başladı. Torrent sonrası oyun bırakmamasıyla dikkat çeken Galatasaray, 4 haftadır mağlubiyet almadı. Alanyaspor ve Kayserispor karşılaşmalarında geriye düşmesine rağmen beraberliği kurtaran Galatasaray, Göztepe deplasmanında da maçı 2-1 den çevirdi. Son olarak Rizespor'u geriden gelerek mağlup eden Galatasaray'da takımın uzatma dakikalarında bile diri ve istekli görünmesi tribündeki taraftarların dikkatini çekti. Bu anlamda takımı fiziksel üstünlüğü gün yüzüne çıkmış oldu.


Taraftarlar memnun oldu

Sahadaki oynanan futbolla memnun olan Galatasaray taraftarları, Rizespor galibiyeti sonrası tüm futbolcuları tribüne çağırarak destek verdiler. Böylece taraftarla takım arasındaki buzlar da en kritik haftalara girmişken eridi. Sarı kırmızılıların bundan sonraki iç saha maçlarında tıpkı Rizespor mücadelesinde olduğu gibi tribünlerin çoğunlukla dolu olacağı tahmin edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal