Alexander Sörloth Beşiktaş'a geliyor mu, anlaşma sağlandı mı? Ceyhun Kazancı, iddiaları doğruladı

Beşiktaş’ta Alexander Sörloth sesleri yükseliyor. Son zamanlarda ismi sıklıkla siyah-beyazlı takımla anılan Alexander Sörloth’un, Beşiktaş’ı kadrosuna geçeceği konuşuluyor. Peki, Alexander Sörloth Beşiktaş'a geliyor mu? Beşiktaş, Alexander Sörloth ile anlaşma sağlandı mı? Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, iddiaları doğruladı. İşte detaylar...

01.03.2022-16:47 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-16:51) Alexander Sörloth Beşiktaş'a geliyor mu, anlaşma sağlandı mı? Ceyhun Kazancı, iddiaları doğruladı

Bu sezonun lider takımı Trabzonspor’un 22 puan gerisinde bulunan Beşiktaş, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Geçen yılı şampiyonlukla kapatan siyah-beyazlılar, gelecek yılın kadro inşasının ilk adımlarını da Gedson Fenandes atmıştı. Bu sefer ise şimdilerde Real Sociedad formasını giyen ve Trabzonspor’un eski yıldızı olan Alexander Sörloth’u listesine aldı. 

Ajansspor'a konuşan Beşiktaş sportif direktörü Ceyhun Kazancı, ismi son zamanlarda sıklıkla siyah-beyazlı takımla anılan Alexander Sörloth’u listelerine aldığını belirterek, "Sörloth'u kim istemez. Listemizde var, ilgilendiğimiz bir isim. Ancak bu transfer gerçekleşecek anlamına gelmez. Bonservisi var ve bu şekilde almamız zor. Kiralık olursa her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız." Açıklamasında bulundu. 

Öncelik Trabzonspor’da

Trabzonspor'un 20 Milyon Euro’ya RB Leipzig’ sattığı 26 yaşında olan Sörloth, sezon başında Alman ekibi tarafından İspanya La Liga takımı Real Sociedad’a kiralanmıştı. Norveçli futbolcunun Türkiye’ye herhangi bir olası transferi gerçekleşirse öncelik hakkı eski takımı Trabzonspor’da bulunuyor. 

Alexander Sörloth Beşiktaşa gelecek mi?

“Trpisovsky ile alakamız yok” 

Gelecek sezona başka bir teknik direktör yönetiminde başlaması gereken Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Fenerbahçe’yi iki maçta mağlup ederek eleyen Slavia Prag’ın hocası Jindrich Trpisovsky ile ilgilenildiği öne sürülmüştü. 

Bunun üzerine Kazancı, bu tür haberlerin nereden çıktığını bilmediğini ve Trpisovsky ile alakalarının olmadığını belirtti. 

“Gedson Fenades için çok korktum” 

Gedson Fenandes’in Beşiktaş’a gelmesinde en büyük rolleri oynayanlardan biri olan Ceyhun Kazancı, Çaykur Rizespor’un gerçekleşen son maçında Gedson’ın sakatlanacağından çok korktuğunu ifade ederek, “Maşallah çok iyi oynadı. Allah'tan korkulacak bir şey olmadı." dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal