Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, Ukrayna'da çıkan savaşla ilgili paylaşım yaptı!

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'ın, Süper Lig'de aldıkları Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı Ukrayna paylaşımı taraftarların yoğun bir şekilde ilgisini çekti.

01.03.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-16:46)

Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe zorlu müsabakayı kazanarak Süper Lig'de 3 maç üst üste kazanmış oldu ve önemli bir seri yakalamış oldu. Alınan bu başarıda baş mimarlardan birisi ise Altay Bayındır oldu. Genç yıldız kaleci sahada ortaya koyduğu performansla takımının zafer almasında kilit isimlerden birisi oldu. Ayrıca file bekçisinin devleştiği maçta performansı büyük alkış aldı. Altay Bayındır'ın karşılaşma sonrası Ukrayna ile ilgili yaptığı paylaşım ise çok konuşuluyor.

Sosyal medyada yaptığı hareket ile alkış aldı

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır galibiyet sonrası yaptığı paylaşımda, 'Galibiyet fotoğrafı koymak isterdim buraya. Bir kurtarış anı belki. Ama hayata tutunmaya; bombalardan kurtulmaya çalışan çocuklar varken çok zor. Parkta oynaması; top peşinde koşması gereken yaşta sığınaklara hapsolan, ailesiyle yollara düşen çocuklar. Evlatlarımıza miras hayat #nowar' ifadelerine yer verdi.


Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır bu anlamda yaptığı paylaşım başta futbolseverleri olmak üzere herkesi duygulandırdı. Kalecinin bu davranışı büyük takdir topladı. Diğer yandan 23 yaşındaki kaleci takımının Kasımpaşa karşısında 8 şutun 7'sini çıkarma başarısı gösterdi.

Altay Bayındır'ın, Kasımpaşa maçındaki performansı ise şu şekilde; 55 kez topla buluşma, 17 kez isabetli pas, 9 kez sahipsiz top kazanma, 1 kez uzaklaştırma, 7 net kurtarış. Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrasında gösterdiği etkili performans dikkat çekmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal