Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Alexander Sörloth Açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, katıldığı canlı yayında milyonlarca taraftarın merak ettiği Alexander Sörloth transferi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21.12.2021-10:08 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-10:20)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde bir dönem daha başkanlığa seçilen Ahmet Ağaoğlu, Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk oldu.

SÖRLOTH TRANSFERİ MERAKLA BEKLENİYORDU

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde milyonlarca taraftarın merakla beklediği Alexander Sörloth transferiyle ilgili olarak çok konuşacak açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN AĞAOĞLU'NDAN SÖRLOTH SÖZLERİ...

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Norveçli golcü Alexander Sörloth ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Devre arasında Sörloth geri gelecek mi ? şeklinde çok fazla soru geliyor. Alexander Sörloth'u almak kolay değil, ara transferde gündemimizde yok. İpler İspanyol ekibi Real Socieadad’ın elinde opsiyon şu anda onların. Transferde opsiyon haklarını kullanmadıkları Nisan ayında kullanmadığı takdirde Alexander Leipzig'e geri dönecek. Nisan ayına kadar da kolay kolay onu oradan almak kolay değil. ' ifadelerini kullanarak milyonlarca taraftarın merakla beklediği soruya yanıt vermiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal