Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe'nin Slaven Bilic İle Anlaştığını İddia Etti!

Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe'nin dün akşam saatlerinde Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollarını ayırmasının ardından eski Beşiktaşlı teknik adamla anlaştığını iddia ederek gündeme bomba gibi düştü.

21.12.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-09:56)

Fenerbahçe Spor Kulübü, son zamanlarda artan taraftar tepkisinin ardından dün akşam saatlerinde Teknik Direktör Vitor Pererira ile gerçekleştirdiği görüşmede karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yollarını ayırdığını açıkladı.

CANLI YAYINDA AYRILIĞI ÖĞRENDİ

Candaş Tolga Işık, dün Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile canlı yayında gerçekleştirdiği program esnasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdığı haberini alması üzerine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

SLAVEN BİLİC İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından sarı lacivertlilerin yeni teknik adamının eski Beşiktaşlı Slaven Bilic olacağını iddia eden Candaş Tolga Işık, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İŞTE YAPTIĞI ŞAŞIRTAN İDDİA...

Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile yaşadığı ayrılık ve Slaven Bilic görüşmesi hakkında yaptığı açıklamalarda ;

' Fenerbahçe teknik direktörü Pereira ile sözleşme feshedilmiş. Benim bildiğim kadarıyla Slaven Bilic'le görüşüyorlar. Anlaşacaklar gibi gözüküyor. Fenerbahçelilere kendi bildiğimi söylüyorum. Kulüp söyleyecektir gerekeni. Ben gazeteci olarak duyduğumu bildiğimi söylüyorum. ' ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal