Fenerbahçe'de Vitor Pereira İle Yollar Ayrıldı!

Fenerbahçe'de taraftarların haftalardır beklediği gelişme sonunda gerçekleşti. Sarı lacivertli kulüp dün akşam saatlerinde yaşanan ayrılığı resmen açıkladı.

21.12.2021-09:05 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-09:05)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de taraftarların haftalardır beklediği haber sonunda gerçek oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü, dün akşam saatlerinde yapmış olduğu açıklamayla birlikte Portekizli teknik adamı Vitor Pereira ile karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.

YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAYAMADI

Sarı lacivertli ekipte yarım kalan hikayesini tamamlamak için göreve sezon başında getirilen Vitor Pereira yarım kalan hikayesini tamamlayamadı.

BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonda 17 hafta geride kalırken lkider Trabzonsopr'un 14 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, büyük bir hayal kırıklığı yaratmış, ayrıca sahne aldığı UEFA Avrupa Ligi'nden de elenmişti.

KULÜPTEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden Teknik Direktör Vitor Pereira ile yaşanan ayrılık ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;

' Futbol A Takım Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ile sözleşmesinin sonlandırılması konusunda anlaşma sağlanmış ve yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar gösterdiği çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür eder, gelecek kariyerinde başarılar dileriz. ' ifadelerine yer verildi.

PEREİRA'NIN İKİNCİ DÖNEMİ...

Portekizli teknik adam Vitor Pereira, 2015-2016 sezonunun ardından Fenerbahçe'de geçirdiği ikinci dönemde toplamda 17 karşılaşmaya çıkarken bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı lacivertli ekip 17 karşılaşmada toplamda 40 puan toplarken rakip kalelere ise 27 gol atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal