Fenerbahçe Alexander Sörloth Transferinde Israrcı!

Fenerbahçe, Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth için Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig ile anlaşma sağlamaya çok yakınken Trabzonspor'da halen transferi zorluyor.

18.07.2021-19:03 - (Son Güncelleme: 18.07.2021-19:03)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe önümüzdeki sezon öncesinde forvet transferinde iddialı hamleler yapmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz sezon en çok problem yaşayan bölgelerden biri olan forvet hattı için bu sezon problem yaşamak istemeyen Fenerbahçe, Samatta, Frey, Cisse gibi isimlerle yollar ayırmasının ardından Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth ile bu boşluğu doldurmak istiyor.

25 yaşındaki Norveçli golcü Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig de forma giymeye başladığı dönemden bu yana istediği gibi bir performans gösterememişti.

2025 yılına kadar Alman ekibi Leipzig ile sözleşmesi devam eden Alexander Sörlöth için kiralık olarak daha fazla süre alabileceği bir takımda forma giymesinin kariyeri açısından daha doğru olduğunu düşünen Leipzig yönetimi kadrosuna Andre Silva'yı da katmasının ardından oyuncuyu kiralama konusunda kararını verdi.

Trabzonspor'un da uzun zamandır ilgisinin bilen diye Alexander Sörloth için Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında yaşanan transfer yarışında mutlu sona yakın olan tarafın Fenerbahçe olduğu öğrenildi.

Alexander Sörloth'u göndereceği takımlara satın alma opsiyonlu devreye sokak istemeyen Bundesliga ekibi Leipzig oyuncuyu sadece bir sezonunu kiralamayı düşünüyor.

Alexander Sörloth Trabzonspor forması ile 49 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 33 gol ve 11 asistlik bir katkı sağlayarak son dönemlerin en çok dikkat çeken performanslarından biri de imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal