Fenerbahçe Sime Vrsalijko İle Anlaştı!

İki Süper Lig ekibi transferde karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kupası için birbiriyle yarışan Fenerbahçe ve Galatasaray bu sefer Atletico Madrid forması giyen Sime Vrsalijko transferi için karşı karşıya kaldı.

06.07.2021-13:27 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:19) Fenerbahçe Sime Vrsalijko İle Anlaştı!

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon öncesinde iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk yarışında avantajlı olmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, sağ bek transferi için aynı oyuncuda karşı karşıya geldi.

İspanya La Liga'nın dev kulübü Atletico Madrid'de forma giyen Sime Vrsalijko için Fenerbahçe ve Galatasaray transfer görüşmelerini sürdürüyor.

29 yaşındaki Hırvat oyuncu Sime Vrsalijko'nun önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde bu sezon kadroda çok fazla şans bulamayan oyuncusunu bonservis ücreti ile birlikte takımdan göndermek isterken tam olarak bu noktada Spor Toto Süper Lig'in 2 dev kulübü Fenerbahçe ve Galatasaray oyuncuya talip oldu.

Uzunca bir süredir Atletico Madrid forması giyen ve 2018-2019 sezonunda İtalyan devi Inter'e kiralanan tecrübeli sağ bek için Fenerbahçe ve Galatasaray hem oyuncunun menajeri hem kulübü Atletico Madird ile temasa geçerken görüşmeler son sürat devam ediyor.

İspanyol ekibi Altetico Madrid'in 29 yaşındaki Hırvat oyuncusu için 5 milyon euroluk bonservis ücreti ile başladığı transfer sürecinde Fenerbahçe ve Galatasaray karşılıklı teklifleri ile rakamı 4 milyon euroya kadar çekerken iki ekip içinde halen bu teklif biraz yüksek duruyor. 

Atletico Madrid'in isteklerine en yakın teklifi yapan takım ezeli rakipler arasından Fenerbahçe olurken oyuncunun kulübüne 3.5 milyon euro ve Hırvat oyuncu Sime Vrsalijko'ya ise senelik 3 milyon euro teklif ederken Galatasaray cephesi ise bu rakamlara çıkmadı. 

Galatasaray'ın transferde fiyat olarak daha fazla yükseğe çıkmamasının en önemli nedenlerinden birinin geçtiğimiz sezonun devre arasında kadroya katılan ABD'li sağ bek oyuncusu DeAndre Yedlin olduğu öğrenilirken Fenerbahçe cephesi ise özellikle tecrübeli sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılacak olması nedeniyle tecrübeli bir sağ bek oyuncusu arayışında olduğu için bu transferde daha çok ısrarcı durumda olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin İspanya La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid'e ve 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu Sime Vrsalijko'ya yaptığı teklif konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlanırken transferin bu hafta içerisinde prensip anlaşması sağlanarak resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Hırvat oyuncu İspanyol ekibi Atletico Madrid'e 2016-2017 sezonunda İtalyan ekibi Sassaoulo'dan 14 milyon eurolouk bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu. Transfer olduğu Atletico Madrid forması ile çıktığı 71 karşılaşmada 2 gol 8 asistlik bir katkıda bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal