21.03.2022-14:14 (Son Güncelleme:21.03.2022-14:30)


1

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'nin Süper Lig'de oynanan Hatayspor maçından önce istifasını sunduğu aktarılmıştı. Gelen son bilgilere göre Önder Karaveli'nin istifası kabul edildi.



2

İşlerin kötü gittiği takımda Sergen Yalçın'ın yerine ise gelen teknik adam Önder Karaveli olmuştu.



3

Önder Karaveli yönetiminde ilk başlarda olumlu sonuçlar alan takım, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığı yarattı. Özellikle Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesi ve son olarak Hatayspor karşısında alınan 1-1'lik beraberlik Önder Karaveli'nin sonunu getirdi.



4

Önder hocanın kendisine gelen tepkilerden sonra Hatayspor maçı öncesinde istifasını sunduğu ve maçtan önce bu istifanın kabul edilmediği öğrenilmişti. Yaşanan son gelişme ise gündeme bomba gibi düştü.



5

Beşiktaş'ta Önder Karaveli ile yolların ayrılması sonrasında takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı ise çok büyük merak konusu haline gelmiş durumda.



6

Takımda sezon sonuna gelecek teknik adam olarak çok sürpriz isimlerin gündemde yer aldığı belirtiliyor. Bu anlamda siyah beyazlıların yeni hocasının kim olacağı ile ilgili gelişmelerin kısa süre içerisinde olması bekleniyor.



7

Siyah beyazlılarda olacak sıcak gelişmeler gerek Beşiktaş taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından merakla takip edilmekte.



8

Önder Karaveli'den gelen haber büyük yankı uyandırmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR