21.03.2022-13:27 (Son Güncelleme:21.03.2022-13:27)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a bu sezon başında attığı imza ile adından sıkça söz ettiren İtalyan yıldız Mario Balotelli, sergilediği performans ile birlikte adeta yeniden kendini bulmayı başardı.



2

Mario Balotelli, lige verilen Milli Takım arasınad DAZN'a özel yapmış olduğu açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi bir kez daha başardı. Mario, yaptığı açıklamalarda ;



3

Mario Balotelli : Umarım İtalya, Dünya Kupası'na gider. Makedonya kağıt üzerinde İtalya'ya göre daha zayıf bir takım ama küçümsenecek bir takım da değil. İtalya, Türkiye'yi de küçümsememeli.



4

Mario Balotelli : Kariyerimin en güzel anlarından biri EURO 2012'deydi. Almanya'ya gol attığım an. O sevinç spontane gelişti. O zamanlar daha zayıftım tabi...



5

Mario Balotelli : Mancini, kariyerime başlamamı sağladı. Ibrahimovic, Adriano, Cruz, Crespo vardı. Herhangi bir antrenör bu forvetler varken genöç bir oyuncuyu kadroya almayabilirdi.



6

Mario Balotelli : Prandelli ile kendimi buldum. Çok izin veren ama bir yandan da katı olan bir teknik adamdı. Avrupa Şampiyonası'nda da kendimi çok iyi hissettim. Tartıştığımıza dair yalan haberler çıktı. Ona her zaman çok saygı duydum. Bana her zaman direkt konuştu, dürüst oldu.



7

Mario Balotelli : Bazı Interliler benden nefret ediyor olabilir. Bunu anlayabiliyorum. Çünkü, Milan forması giydim. Birisi ırkçılık dışında hakaret etse dahi bunu da anlayışla karşılarım. Geriye dönebilseydim, Inter'de oynarken Milan formasını gitmezdim. Inter taraftarlarını çok severdim. Barcelona maçında 1 tane hatalı pas verdim ve beni ıslıkladılar. O an sinirim bozuldu. Ben de tepki verdim.



8

Mario Balotelli : Inter'in bayrak adamı olmak isterdim. Moratti ile bunu konuşmuştuk ama olmadı. Amacımız buydu. Moratti bir gün bana özel altın bir para vermişti. Bunu anlamadım. Soyunma odasına gittim ve parayı gösterdim. Öncesinde Ronaldo, Recoba, Adriano ve Ibrahimovic'e bu altın paradan vermiş. O an ne anlama geldiğini anladım ve sakladım. Sonsuza dek benimle kalacak. Bu saatten sonra İtalya'ya geri dönmeyeceğim. Artık çok zor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR