21.03.2022-12:37 (Son Güncelleme:19.07.2022-09:54)


1

Kulübü devrediyor

Kulübü devrediyor

Süper Lig'de bu sezon kötü sonuçlar alan Göztepe'yi Mehmet Sepil'in devredeceği gündemde yer almakta.



2

Çarpıcı gelişmeler var

Çarpıcı gelişmeler var

Kötü sonuçlar alan İzmir ekibinde başkan Mehmet Sepil istifa etmişti. Sepil'in istifası ise kulüp ile ilgili gelen bilgiler gündeme oturdu.



3

Ünlü iş insanı talip oldu

Ünlü iş insanı talip oldu

Hatta Göztepeli taraftarlar Göztepe'nin yeni sezonda el değiştireceğine ve en kısa sürede devir işlemlerinin gerçekleşeceği yönünde fikir sahibiydiler. Devredilmesi gündemde olan takımla Chelsea'nin eski sahibi Roman Abramoich'in ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor.



4

Yaptırımlar uygulandı

Yaptırımlar uygulandı

Rus İş İnsanı Roman Abramovich'in Rusya - Ukrayna savaşının yaptırımlarından dolayı etkilenen ve satışa çıkardığı Avrupa devi takımı Chelsea'ye İngilizler tarafından el konulmuştu



5

Rotasını Türkiye'ye çevirdi

Rotasını Türkiye'ye çevirdi

Yaşananlardan sonra İngiltere basını Roman Abramovich'in Türkiye'de bir takıma yatırım yapabileceğini açıkladı.



6

İngiliz basını yazdı

İngiliz basını yazdı

İngiliz The Telegraph Gazetesi, Abramovich'le ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı. Çıkan haberde Abramovich'in İzmir ekibi Göztepe'ye yatırım yapabileceği ifade edildi. Ortaya çıkan iddialar futbol dünyasında gündeme oturdu.



7

Uzun süre kulübün başında yer almıştı

Uzun süre kulübün başında yer almıştı

Göztepe kulübünde Mehmet Sepil istifa etti. Takımda 2014 yılından beri başkanlık yapan Sepil döneminde kulüp 2'nci lig'den 14 yıl sonra Süper Lig'e dönmüştü. Ayrıca Gürsel Aksel Stadı ve Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne kavuşmuştu. Mehmet Sepil'in istifası sonrası kulübün yeni başkanının Roman Abramovich olabileceği konuşuluyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR