20.03.2022-15:11 (Son Güncelleme:20.03.2022-15:11)


1

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Beşiktaş - Hatayspor maçı 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Özellikle Beşiktaş adına öne geçilen maçta alınan beraberlik büyük bir şok etkisi yaratırken taraftarların da bir süredir devam eden tepkisi bu maçta iyice artmaya başladı.



2

Ülkemizde bir dönem futbol oynamış ve iz bırakan isimlerden biri haline gelmiş Elvir Baliç, Tivibu Spor ekranlarında karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerle büyük ses getirdi. Elvir Baliç, Beşiktaş - Hatayspor maçının ardından yaptığı değerlendirmelerde ;



3

Elvir Baliç : Geçen haftaya baktığımız zaman Galatasaray maçında Önder hoca çok eleştirildi. Özellikle kadro konusunda. İlk yarı çıkardığı kadro, çoğu kişi tarafından 'niye daha tecrübeli oyuncuları sahaya sürmedi' diye eleştirildi.



4

Elvir Baliç : Galatasaray maçında da hoca bunu gördü ve 38'de değişikliğe gitti. Bu maçta da kadro olarak kağıt üzerinde baktığımızda en güçlü kadroyu çıkartmış olabilir. Pjanic ve Atiba'yı da katarsak hem kalite, hem de tecrübe açısından iyi bir kadroyla sahadaydı.



5

Elvir Baliç : Mutlaka kazanması gerekiyordu. Kendi taraftarının önünde bu kötü gidişatı durdurması lazımdı ama olmadı. İlk dakikalarda Beşiktaş biraz baskılı başladı. Özellikle Ghezzal'ın bulunduğu kanadı da iyi kullandı. Aslında artık klasikleşti. Karşı takım Beşiktaş'ı analiz ettiği zaman Beşiktaş'ın oyunu belli oluyor. Ghezzal'ın ve Larin'in içeri girmesi, özellikle Rosier'in sağdan bindirmeleri Beşiktaş'ın oyununu gösteriyor.



6

Elvir Baliç : Beşiktaş defansta da çok boşluk bırakıyor. Beşiktaş'ta iyi oynamayan çok oyuncu vardı sahada. Bir de Batshuayi olayı var. Her hafta konuştuğumuz, 3-4 yüzde yüzlük pozisyonları kaçırıyor. Onun kaçırdığı goller Beşiktaş için büyük sıkıntı oluyor.



7

Elvir Baliç : Bu maç Batshuayi 3 gol atsaydı ve ya Beşiktaş kazansaydı taraftara yaptığı hareketi belki anlayabilirim ama bir golden sonra böyle bir hareket yapması gerçekten anlamsız.



8

Elvir Baliç : Beşiktaş motivasyonunu kaybetmiş gibi. Önder hocanın bu oyuncuları bundan sonra motive etmesi de çok zor. Bir de hedefsiz kaldığı zaman oyuncular oram, buram ağrıyor deyip bahane uyduruyorlar. Beşiktaş için bu haftalar nasıl geçer bilmiyorum. Larin için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Oyuna girdiği zaman suratı asık. Ben niye oynamıyorum havasında. Bu maç oynadın ne oldu? Oyuncular artık bırakmış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR