20.03.2022-14:08 (Son Güncelleme:20.03.2022-14:08)


1

Güntekin Onay, Beşiktaş - Hatayspor maçının ardından yaptığı değerlendirmelerde Önder Karaveli'nin şirin gözükmeye çalışıp oyunu okuyamadığını söyledi.



2

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş adına büyük bir hayal kırıklığı yaratan mücadelede siyah beyazlılar taraftarı önünde 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Hatayspor'a karşı sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.



3

Beşiktaş - Hatayspor maçının ardından Güntekin Onay, Hürriyet Gazetesi'ne yazdığı köşe yazısında karşılaşma hakkında oldukça kritik yorumlarda bulunurken Teknik Direktör Önder Karaveli'yi de sert sözlerle eleştirdi. Güntekin Onay, yapmış olduğu değerlendirmelerde ;



4

Güntekin Onay : Önder Karaveli’nin teknik adamlık anlayışı gerçekten çok farklı. Elindeki en güçlü kadroyla sahaya çıkmıyor. Güçlü 11 ile çıkıp da çok üstün oynadığı maçlarda gereksiz hamlelerle oyuna müdahale edip, iyi giden işleri bozuyor.



5

Güntekin Onay : Takım kötü oynarken ve işler yolunda gitmezken ya hiç hamle yapmıyor ya da çok geç yapıyor. Örneğin Hatay maçı...



6

Güntekin Onay : Can ile Güven’i 45’inci dakikada çıkartıp Alex ile Atiba’yı sahaya sürse maçı kazanacaktı.



7

Güntekin Onay : Önder Karaveli çok büyük bir alanı sadece Josef’in kontrol etmeye çalışmasına seyirci kaldı. Bu kadar güçlü ve kaliteli bir kadro sürekli yanlış kararlar veren, oyuncularına şirin gözükmeye çalışan, oyunu okumaktan son derece uzak bir teknik adamın elinde.



8

Güntekin Onay : Önder Hoca’nın iyi niyetinden kimsenin şüphesi yok. Ama rahat rahat kazanacağı, üstün oynadığı maçları berabere bitiren, öne geçtiği zaman koruyamayan, asla 2 farklı skora ulaşamayan bir Beşiktaş kimliği oluştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR