Galatasaray'ın Süper Lig'de Gaziantep FK'ya yenilmesi sonrası takımda küme düşme stresi geri geldi!

Süper Lig'in 30. hafta maçında Gaziantep Fk ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelede Gaziantep Fk kendi evinde Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Maç sonrasında takımın teknik direktörü Domenec Torrent'e yoğun tepki geldi. Bu sonuç sonrası Galatasaray ligde 15. sıraya geriledi.

21.03.2022-14:02 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-17:09)

Tarihin en kötü sezonunu geçiren sarı kırmızılılar taraftarlarına ters köşe yapmaya devam ediyor. Barcelona karşısında İspanya'da oynadığı oyunla büyük beğeni toplayan, ardından da Beşiktaş'ı mağlup eden Galatasaray yeniden düşüşte. Barcelona'ya rövanş maçında kaybeden ve UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda etmek zorunda kalan Galatasaray dün ise Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından takıma yeniden tepkiler yükseldi.

Üstünlüğünü koruyamadı

Maça iyi başlangıç yapan Galatasaray, 34. dakikada Bafetimbi Gomis'in golüyle öne geçmeyi de başarmış oldu. Fakat skoru korumayı başaramadı. Ev sahibi ilk yarının uzatma anlarında Djilobodji ile skora denge getirmiş oldu.

Galatasaray ikinci yarıda resmen döküldü

İkinci yarı ise Galatasaray için tam anlamıyla kabus oldu. Maxim 71. dakikada Gaziantep'i penaltı golünden öne geçirdi. 81'de Figueiredo ise skoru ilan etmiş oldu. Türkiye Kupası'ndan elenen, şampiyonluğa erkenden veda eden Avrupa Ligi'ne vedan eden Galatasaray kalan haftalarda ilk 4'e girmek istiyordu. Fakat Gaziantep yenilgisiyle bu hedefini gerçekleştirmesi ve gelecek sezon Avrupa'da yer alması da mucizelere kalmış oldu. Daha da kötüsü 15. sıraya geriledi ve yeniden düşme hattında 17. sırada yer alan Altay ile arasında sadece 9 puan bulunuyor.


Semih'in hatası pahalıya patladı

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Semih Kaya dün ilk kez forma şansı bulmuş oldu. İlk 11'de sahaya çıkan ve sağ bekte görev alan tecrübeli yıldız 81. dakikada hatalı pas yaptı. Ardından Maxim'i durduramadı ve Gaziantep'in 3.golü gelmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal