Ben Bu Cihana Sığmazam 67. bölüm özeti: Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?

ATV ekranlarının aksiyon ve adrenalin dolu dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oktay Kaynarca’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağını bilmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? İşte dizinin yeni bölüm özeti…

21.05.2024-16:46 - (Son Güncelleme: 21.05.2024-16:46) Ben Bu Cihana Sığmazam 67. bölüm özeti: Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Ozan Akbaba’nın başarılı oyunculuğuyla her hafta Salı günü ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Ekranların aksiyon ve heyecanı en yüksek dizilerinden birisi olarak kabul edilen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümünde neler olacağını bilmek isteyenler Ben Bu Cihana Sığmazam 67. bölüm özeti terimleriyle arama motorlarından araştırma yapıyor. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde; Cezayir, Habip ve Pırıl'ın intikamını alma kararı alırken, Belkıs da bu süreçte önemli bir rol üstleniyor. Cezayir'den Tura'nın suçlarını kanıtlayacak belgeler talep ediliyor. Tura ise, Cezayir'in tanığı Sandıkçıoğlu'nun ifadesini engellemeye çalışırken, bir yandan da Rus istihbaratının baskısından kurtulmaya çabalıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 67. bölüm özeti: Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?

Suna, Arzu'nun sırlarını öğrenmek için adım atarken, Leyla'nın desteğini alamadığı dikkat çekiyor. Arzu ise, Tura'nın baskısı altında köşeye sıkışmış durumda. Arzu'nun gerçek yüzünün gün yüzüne çıkması, evdeki gerilimi artırıyor. Cezayir ise, beklenmedik bir hamle yaparak dengeleri değiştiriyor. 

Tura ise, Cezayir ve Ruslarla başa çıkmak için büyük bir plan yapıyor. Heyecan dolu finalde, Cezayir zorlu bir seçimle karşı karşıya kalıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü 21 Mayıs 2024 Salı günü saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal