Survivor Yasin’in Rus sevgilisi görenlerin ağzını açık bıraktı! Herkesten saklıyordu...

Katıldığı yarışmalar sonrasında fenomen olan Yasin Obuz adından bahsettirmeye devam ediyor. MasterChef Türkiye ve Survıvor da boy gösteren Obuz'un sakladığı sevgilisi belli oldu. Yasin Obuz'un sevgilisi kim? Yasin Obuz Rus sevgilisi kim?

01.03.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-14:42) Survivor Yasin’in Rus sevgilisi görenlerin ağzını açık bıraktı! Herkesten saklıyordu...

Survıvor All Star da heyecan devam ederken kavgalar ile ismini öne çıkaran Yasin Obuz bu sefer sevgilisi için gündeme geldi. Yasin Obuz iletişim ödülü kazanmasıyla Rus sevgilisinin mektubu izleyenleri şaşırttı. Yasin Obuz'un sır gibi sakladığı Rus sevgilisinin kim olduğu belli oldu. Yasin Obuz'un sevgilisi Anastasia Petrova. Yasin Obuz ve Rus sevgilisi hakkında merak edilenler...

MasterChef Türkiye ve Survıvor da boy gösteren Yasin Obuz, kısa sürede sevilen isimler arasında yer aldı. Konuşmaları ve tavırlarıyla dikkat çeken Yasin Obuz'un sakladığı Rus sevgilisini görenler hayranlıkla izledi. 

yasinin sevgilisi

Yasin Obuz kimdir? 

1988 yılında Diyarbakır'da gözlerini açan Yasin Obuz spora ilgisini küçük yaşlarda kazandı. Spora olan eğilimiyle eğitimini Hacattepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamladı. Obuz, öğrencilik sürecinde fitness yaparak spora devam etti. 

Survıvor All Star takımında gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz, özel hayatıyla gündeme gelmeyen isim olması halinde iletişim ödülü kazanıldığında Rus sevgilisinden mektup alması gündeme geldi. Rus sevgilisi Anastasia Petrova'dan gelen duygu dolu mektup Obuz'u oldukça etkiledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal