Dans videosuyla sosyal medyayı kasıp kavuran Didem Soydan'a Ukraynalı çocuklar hatırlatılınca ünlü model çıldırdı

Başarılı model Didem Soydan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosuna bir takipçisinin yaptığı yorum Soydan'ı kızdırdı. İşte o detaylar...

01.03.2022-13:02 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-14:33)

Sosyal medyada çektiği videolarla kısa sürede üne kavuşan fenomen Kerimcan Durmaz, dijitalde yakaladığı bu başarısının ardından işleri büyüterek ilk önce djlik yapmaya başlamış daha sonrasında ise kendi şarkısını çıkarmıştı. Ünlü fenomenin çıkardığı iki şarkısının ardından konser turneleri de hızla devam etmeye başladı. Konserden konsere koşan Kerimcan Durmaz, önceki gün Bostancı Kültür Merkezi'nde hayranları tarafından oldukça beğenilen şarkılarını seslendirdi. Hem şarkılarını seslendiren hem de dans performanslarıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü fenomen Kerimcan Durmaz'ın bu konserine, yakın dostları arasında yer alan model Didem Soydan da gitti. Arkadaşının konserinde doyasıya dan eden ve o görüntüleri de sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan başarılı modele bir takipçisi Ukraynalı çocukları hatırlatınca Soydan sinirlendi. 

Soydan gelen eleştirilere sessiz kalamadı

Güzelliğiyle herkesi büyüleyen ve çok konuşulan kusursuz bir fiziğe sahip olan ünlü model Didem Soydan, önceki gün yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın konserine gitti. Konserde doyasıya eğlenen ve o görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü modele bir takipçisi; ''Ukraynalı masumlar çocuklar ölüyor, biraz saygı'' şeklinde bir yorumda bulundu. Kendisine gelen bu yorumu gören Didem Soydan ise bunun üzerine; ''Siz o esnada neden elinizde telefon Instagram'da dolaşıyorsunuz?'' diyerek konuya ilişkin tepkisini gösterdi. Ünlü modelin kendisine cevap verdiğini görmesinin ardından takipçisi; ''Benim o esnada telefonda ne yaptığımı biliyor musunuz ben sadece ne hissediyorsam onu yazdım edep ve saygı diye bir şey var değil mi? Küfür etmedim hakaret de etmedim. Ben size niye eğleniyorsunuz demedim sadece paylaşımlarınızı biraz dikkatli olsanız iyi olur dedim yine de sizi kırdıysam özür dilerim'' şeklinde yanıt verdi. Bu geri dönüş üzerine yine sessiz kalmayan Soydan; ''Boş bir duyara kırılmam mümkün değil zaten. Gün içinde tüm aktivitelerinize devam edip bir de üstüne Instagram'da sosyal medya keyfinizi bozmuş olmak istemezdim ama ben bozarım'' diyerek konuya ilişkin son noktayı koydu. 

Didem Soydan'ın konserdeki dans videosu olay oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal