23.05.2022-12:28 (Son Güncelleme:19.08.2023-11:33)


1

Kimdir?

Kimdir?

Sosyal medya fenomenliğinden kazandığı paralarla hayatını tümüyle değiştiren Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994 yılında İstanbul’un Yeniköy ilçesinde doğdu. Aslen Balıkesir Akçaylıdır. Ailesini muhafazakar olarak tanımlamaktadır. Annesi Hülya Durmaz, babası Vedat Durmaz’dır. Babası restoran işletmektedir. Kendisinin iki ablası bulunmaktadır.



2

Bir ablası Kerimcan Durmaz’ın menajerliğini yapmaktadır. İstanbul’da ilköğrenim ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamlayan Durmaz, liseden sonra Bakü’ye gidip makyör olarak çalıştı. İstanbul’a dönüşünde DJ olarak kulüplerde çalışmaya başladı.



3

Kerimcan Durmaz Demet Özdemir paylaşımı

Kerimcan Durmaz Demet Özdemir paylaşımı

Ünlü fenomen, yaptığı paylaşımlar yüzünden bir dönem Türkiye'yi terk etmişti. Geçtiğimiz senelerde geri dönen Kerimcan, bu sefer bir eğlence mekanında Demet Özdemir ile samimi anlarını paylaştı. Durmaz'a eleştiri yağdı.



4

Asıl sıçramasını Periscope ve Snapchat platformunda yaptığı paylaşımlarla yaptı. Bir süre Kerimcan Durmaz en çok takip edilen ve sürekli şakalarının yapıldığı bir sosyal medya fenomeni haline geldi. Bir sinema filminde rol aldı. İşte Benim Stilim’de jüri oldu. O sıralar modaya da atılan Durmaz, marka anlaşmaları sonrası influencer olarak tanımlanmaya başladı. Kerimcan Durmaz bekardır ve akrep burcudur. Kerimcan Durmaz’ın boyu 1,86 ve kilosu 75’tir. Fenomen şu an Youtube hesabı üzerinden sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.



5

Uçaktaki videosu ifşa oldu

 Uçaktaki videosu ifşa oldu

Popülerliği düştüğü dönemde Instagram üzerinde penisinin videosunu atan fenomen, herkes tarafından büyük linç yedi. Kerimcan Durmaz'ın uçak videosu kısa sürede kaldırıldı. Video sonrası Durmaz şu açıklamalar yoluyla kendini savunmuştu: "Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek isterken sehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı farklı hesaplardan uygunsuz pek çok içerik gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorum ki, yanlışlıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda, mağdur olmam sebebiyle mesaj olarak gelen videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır"



6

Son olarak bir eğlence mekanında kimseyi umursamadan terbiyesizce hareketlerde bulunan Mika ve Kerimcan, herkesin tepkisini çekti.



7

Sahne kıyafeti olay olmuştu

Sahne kıyafeti olay olmuştu

Kerimcan Durmaz İstanbul'da sahne alırken giydiği kıyafet sosyal medyada gündem oldu. Takipçileri yorum yağmuruna tuttu.



8



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr