Ünlü Oyuncu Burak Deniz, Didem Soydan Ayrılığı Hakkında İlk Kez Konuştu

Geçtiğimiz yıl aşkları ile gündeme gelen Burak Deniz ve Didem Soydan çifti geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Başarılı oyuncu Burak Deniz ayrılığın ardından ilk kez konuştu.

23.03.2021-08:49 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-17:44) Ünlü Oyuncu Burak Deniz, Didem Soydan Ayrılığı Hakkında İlk Kez Konuştu

Geçtiğimiz yıl aşkları ile gündeme gelen Burak Deniz ve Didem Soydan çifti geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Başarılı oyuncu Burak Deniz ayrılığın ardından ilk kez konuştu.

Ekranların en sevilen jönlerinde biri olan Burak Deniz, yaptığı başarıl işler kadar özel hayatıyla da gündemde düşmüyor. Geçtiğimiz yıl Didem Soydan ile aşk yaşamaya başlayan genç oyuncu, geçen haftalarda ayrıldıklarını sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurmuştu. Ayrılık sonrası bir mekan çıkışı kız arkadaşıyla görüntülenen Deniz, Didem Soyadan ayrılığı hakkında ilk kez konuştu.

BURAK DENİZ’DEN AYRILIK SONRASI İLK AÇIKLAMA GELDİ 

Son dönemlerin adından en çok söz edilen oyuncuları arasında yer alan Burak Deniz, geçtiğimiz akşam Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Bir kız arkadaşıyla eğlenceden çıkan Deniz, magazincilerin ayrılık soruları üzerine biten ilişkisi hakkında konuştu. Didem Soydan ayrılığı hakkında, ‘Didem hanımın cesur paylaşımları yüzünden mi ayrıldınız?’ sorusuna kızan başarılı oyuncu Burak Deniz, Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?" dedi. 

Burak Deniz Didem Soydan neden ayrıldı?

Serenay Sarıkaya ile beraber başrolünü paylaştığı yeni projesinin çekimleri için bir süredir Adana’da olan Burak Deniz, setin tatile girmesi ile soluğu İstanbul gece hayatında aldı. Bir eğlence çıkışı kız arkadaşı ile görüntülendiğini fark eden Deniz, kız arkadaşını önden araca bindirdi. Magazincilerin Didem Soydan ayrılığı hakkında sosyal medyada çıkan söylentileri sorması üzerine sinirlenen oyuncu, "Didem Soydan'ın sosyal medyadaki iddialı paylaşımları nedeniyle mi ayrıldınız?" sorusuna, "Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?" yanıtını vererek tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal