Son Dakika: Fenerbahçe'nin Hocası Hırvatistan Milli Takımı'nı Çalıştıran Zlatko Dalic Oluyor

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de ibre, Favre dışında Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic'e döndü.

18.06.2021-13:48 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-13:48)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Teknik direktör adaylarında sayı üçe düştü.' şeklindeki sözlerinin sonrasında listenin başındaki isim ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında şu anda Hırvatistan Milli Takımı ile EURO 2020 Turnuvası'nda mücadele eden Zlatko Dalic'in diğer adaylardan bir adım önde olduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı.

EROL BULUT İLE ANLAŞMA SAĞLANMASAYDI

Daha önce pek çok teknik direktör ile görüşmelerde bulunan Fenerbahçe, Zlatko Dalic ile büyük bir ölçüde anlaştı. Başkan Ali Koç, Zlatko Dalic ile yapmış olduğu görüşmede her konuda anlaşmaya vardı. Tüm şartları kabul eden Zlatko Dalic, son anda bir değişiklik olmadığı takdirde gelecek sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak taraftarların karşısına çıkacak. Zlatko Dalic'in ismi geçtiğimiz sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş, fakat Erol Bulut ile anlaşma sağlanmıştı.

2017 YILINDAN BU YANA HIRVAT MİLLİ TAKIMI'NDA

Sözcü'nün haberine göre Fenerbahçe'nin teklifine prensipte 'Evet' diyen Zlatko Dalic'in isminin, seçim sonrası açıklanması öngörülüyor. Kariyerinde daha önce HNK Rijeka, Dinamo Tirana,Slaven Belupo, Faisaly, Al-Hilal ve Al-Ain gibi çeşitli  takımlar bulunan 54 yaşında olan Hırvat teknik direktör, 2017 senesinden bu yana Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştırıyor. Zlatko Dalic, 2018 Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı'nı finale kadar taşıdı. Finalde ise Fransa'ya kaybeden Hırvatistan, dünya ikincisi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal