Son Dakika: Fenerbahçe'de Teknik Direktör Mesut Özil Etkisiyle Favre Oluyor

Fenerbahçe'ye doğrudan ‘Hayır’ diyeceği söylenen Lucien Favre, futbolcu yapısı ve kulüp koşullarını dinleyince karar değiştirdi.

14.06.2021-11:56 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-08:35)

Sezonu Beşiktaş ve Galatasaray ardından üçüncü olarak tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör pozisyonu hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertli takımda Başkan Ali Koç 2. kez başkan adayı olacağını ise açıkladığı anlar içerisinde yabancı hoca sinyallerini de vermişti.

EMRE İLE YOLLAR AYRILDI 

Geçtiğimiz sezona sportif direktör olarak yaptığı transferler ile damga vurmuş olan Emre Belözoğlu, Erol Bulut'un ayrılmasının ardından ipleri eline alarak A Takım Futbol Direktörü olarak takımın başında sezonu bitirmişti. Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe geçtiğimiz günler içerisinde yollarını ayırdığını ifade etmişti.

ALİ KOÇ ADRES VERDİ

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi öncesi yeni teknik direktörün kim olacağı transferlerden daha çok merak ediliyor. Başkan Ali Koç yaptığı açıklamada yeni teknik direktörün Portekiz veya Alman ekolünden olacağını ifade etmişti.

FAVRE ÖN PLANA ÇIKTI

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışında ise artık Lucien Favre ismi bariz bir biçimde öne çıkmaya başlamış durumda. Başkan Ali Koç ve yönetim, teknik adam hususunda detaylı bir çalışma devam ettirirken Favre kanadında son aşamaya gelindi. Kulüp içerisinde herkes Favre’den gelecek cevabı bekliyor.


FAVRE FENERBAHÇE'YE HAYIR DEMEYİ DÜŞÜNÜYORDU

İsviçreli teknik adam, sarı - lacivertliler ile yapmış olduğu iki görüşmede ‘direkt hayır’ cevabı vermeyi düşünüyorken kendisine sunulan projeler, kadro tanıtımı ve hedefler sonrası bir anda daha ılımlı bir şekilde yaklaşmaya başladı.

MESUT ÖZİL MARKASI

İlk toplantı içerisinde sarı - lacivertli taraf, 63 yaşında olan teknik adama detaylı bir kadro tanıtımı da yaptı. Burada Mesut Özil gibi marka bir ismin olması avantaj sağladı.


OZAN, İRFAN, PELKAS...

Bununla birlikte şu anda devam eden EURO 2020’de yer alan İrfan Can, Ozan Tufan, Altay Bayındır ve Attila Szalai gibi oldukça potansiyelli oyuncuların olduğu da kendisine anımsatıldı. Yine kadroda Pelkas gibi, Bright Osayi - Samuel gibi, Enner Valencia gibi önemli futbolcuların olduğu da ifade edildi.

FAVRE ETKİLENDİ 

Bu açıklamaların ardından tesisler ve stat hakkında da detaylı bilgiler sunumu gerçekleşti. Favre, düşündüğünden daha potansiyel taşıyan ve güçlü bir kulüple karşılaştığını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal