Galatasaray’da sarı kart alarmı: Adana Demirspor maçı öncesi 7 isim sınırda

Süper Lig’de 34. haftada deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak Galatasaray’da maç öncesinde7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İşte detaylar…

25.04.2024-12:32 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-17:34) Galatasaray’da sarı kart alarmı: Adana Demirspor maçı öncesi 7 isim sınırda

Liderliğini sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasının açılış mücadelesinde deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. En yakın rakibi Fenerbahçe’nin 4 puan önüne geçen sarı kırmızılı takım, zorlu deplasman öncesinde sarı kart alarmı verdi. Teknik direktör Okan Buruk ceza sınırındaki oyunculara gereksiz kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına konuk oluyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında yarın Yukatel Adana Demirspor'a deplasmanda konuk olacak. Maç, saat 20.00'de Yeni Adana Stadı'nda başlayacak.

Lider Galatasaray, haftaya Fenerbahçe'nin 4 puan önünde girdi. Sarı-kırmızılılar, geride kalan 33 maçta 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplamda 90 puan elde etti. Diğer yandan, Yukatel Adana Demirspor 41 puanla lig tablosunda 11. sırada yer alıyor; 33 maçta 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti. İki takım arasındaki ilk yarı maçı İstanbul'da oynandı ve Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup etti.

Galatasaray’da sarı kart alarmı: Adana Demirspor maçı öncesi 7 isim sınırda

21 maçtır kaybetmiyor

Haber7’de yer alan habere göre; Galatasaray, son 21 maçta Süper Lig'de yenilgi yüzü görmedi.

Bu sezonun tek mağlubiyetini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor'a karşı alan Galatasaray, ardından oynadığı 21 lig maçında 19 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Sarı kart alarmı

Galatasaray'da Yukatel Adana Demirspor maçı öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, yarın sarı kart görmeleri durumunda 35. haftadaki EMS Yapı Sivasspor maçında forma giyemeyecekler. Sarı-kırmızılı ekip, Yukatel Adana Demirspor maçına tam kadro çıkacak.

Icardi geri döndü 

Galatasaray, zorlu şampiyonluk yarışında kritik bir aşamaya geldiğinde, hücum hattındaki kilit isim olarak Mauro Icardi'ye güveniyor.

Son 5 lig maçında 6 gol atarak toplamda 20 gole ulaşan Icardi, Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko'yu yakalayarak dikkatleri üzerine çekti ve takımının galibiyetlerinde kilit bir rol üstlendi. Deneyimli forvet, yarınki Yukatel Adana Demirspor maçında da takımının gol umudu olarak sahada olacak.

Adana çıkış arıyor

Son zamanlarda performansı istikrarsız olan Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Geçen hafta deplasmanda Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Yukatel Adana Demirspor, bu süreçte 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal