Son Dakika: Barcelona'dan 50 Milyon Euroluk Çağlar Söyüncü Hamlesi! Yeni Puyol Olacak

Puyol'un takımdan ayrılmasından itibaren defans bölgesinde doldurulamaz bir boşluk yaşayan Barcelona, gözünü milli yıldızımıza çevirdi. Leicester City ile Barcelona arasında Çağlar Söyüncü pazarlığı devam ediyor.

18.06.2021-13:04 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-13:04)

Katalan devi Barcelona, hali hazırda Leicester City'de forma giyen ve özellikle geçtiğimiz sezon büyük bir başarı performansı gösteren Çağlar Söyüncü'ye kancayı taktı. Puyol'dan arta kalan defans boşluğunu Söyüncü ile doldurmak isteyen İspanyol ekibi, Leicester City'nin kapısını çaldı. 

Çağlar Söyüncü için pazarlığı 50 milyon euro'dan açan Leicester, Barcelona'dan tatmin edici bir karşı teklif gelmesi halinde milli futbolcumuzun takımdan ayrılışına sıcak bakıyor.

BARCELONA PUYOL'UN ARDINDAN DEFANS BÖLGESİNDE İSTİKRAR YAKALAYAMADI

Puyol'un takımdan ayrılmasının ardından kulübe gelen defans oyuncularından istikrarlı bir verim alamayan Barcelona, Çağlar Söyüncü'nün Barcelona'nın oyun düzeni ve taktik anlayışını karşıladığını düşünüyor. İspanyol basınının iddiasına göre Barcelona bu nedenle Söyüncüyü mutlak surette takıma katmak istiyor.

MİLLİ YILDIZ BU SEZON 32 MAÇA ÇIKTI

Barcelona taraftarının da istediği Çağlar Söyüncü, EURO 2020'nin ardından kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

çağlar söyüncü barcelona

Söyüncü, geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle 32 maça çıkmış, gösterdiği müthiş performans ile takımının FA Cup'u almasında önemli pay sahibi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal