Siü ne demek? Ronaldo'nun gol sevinci siu ne demek?

Dünya futbolunun süper yıldızı Cristiano Ronaldo’nun ikonik gol sevinci olan ‘Siu’nun anlamı bir çok futbol sever tarafından merak ediliyor. Peki Siü ne demek? Ronaldo'nun gol sevinci siu ne demek? İşte soruların yanıtı...

16.05.2022-16:04 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-16:04) Siü ne demek? Ronaldo'nun gol sevinci siu ne demek?

Dünyanın en iyi oyuncularından birisi olarak gösterilen Cristiano Ronaldo şüphesiz aktif futbolcular içindeki en iyi iki oyuncudan birisi. Manchester United’da futbol hayatına devam eden Portekizli süper yıldızın ikonik gol sevinci olan ‘Siu’nun ne anlama geldiği dünya genelinde milyonlarca futbol severin gündemini meşgul ediyor. Ronaldo’nun gol sevincinin ne anlama geldiğini öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalarını sıklaştırdı.

Ronaldo'nun gol sevinci siu ne demek?

37 yaşındaki Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo, dünya genelinde çok popülerleşen ‘Siu’ sevincinin hikayesinden bahsetti. Real Madrid’de top koşturmaya devam ederken bu sevinci yapmaya başladığını söyleyen Ronaldo ‘’Real Madrid'deyken hangi maçı kazansak herkes 'siiiiii' diye bağırıyordu. Ben de o şekilde başladım, niye bilmiyorum. Doğal olarak gerçekleşti. "Los Angeles'ta Chelsea'ye karşı oynadığımız sezon öncesi hazırlık maçını hatırlıyorum. Golü attıktan sonra bu sevinci yapmıştım. İnsanlar bana 'Niye böyle bir sevinç gösterisi yapıyorsun?' diye soruyordu. Sahiden bilmiyorum. Zıpladım, sırtımı döndüm ama hepsi doğal olarak gelişti. En iyi şeylerin her zaman doğal olarak gerçekleştiğini söylerim.’’ ifadelerini kullandı.

Ronaldo gol sevinci

2014 yılında Ballon d’Or ödülünü kazandığında aynı sesle yaptığı gol sevincine de değinen Portekizli futbolcu ‘’Takım arkadaşlarım gol attığımda ya da maç kazandığımızda o şekilde bağırdığımı bilir. O bizim Real Madrid'deki sevinç çığlığımızdı." dedi.

Ronaldo’nun gol sevinci sırasında söylediği ‘Siu’ kelimesinin Türkçe karşılığının evet olduğu öğrenildi. Real Madrid, Juventus ve son olarak dünya yıldızı olduğu Manchester United takımında defalarca gol sevinci yaşayan ve hemen hemen her sevincinde ‘’Siu’’ kelimesini söyleyen Cristiano Ronaldo’nun bu sevinci dünya futbol tarihinin en karizmatik sevinçlerinden birisi olarak görülüyor.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal