Halk TV gazete mi çıkarıyor? Halk TV gazetesinin adı ne olacak, ne zaman çıkacak?

2005 yılında yayın hayatına başlayan Halk TV, Türkiye’de saat başı haber veren bir televizyon kanalıdır. Sık sık gündeme gelen Halk TV, gazete çıkaracakları haberini duyurdu. Cafer Mahiroğlu, "Halk TV ailesi daha da büyüyor" ifadeleri ile basılı gazete çıkaracaklarını açıkladı. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

16.05.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-14:44) Halk TV gazete mi çıkarıyor? Halk TV gazetesinin adı ne olacak, ne zaman çıkacak?

Halk TV, sık sık gündeme gelmeye devam ederken bu kez de basılı gazete çıkacakları haberini sosyal medyadan duyurdu. Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte pek çok kişi konu hakkında araştırma yapmaya başladı. 2005 yılında yayın hayatına başlayan kanal basılı gazete ile herkese ulaşacaklarını açıkladı. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Halk TV gazete çıkarıyor

17 senedir ekranlarda yer alan Halk TV, sık sık tartışmalarla gündeme gelirken basılı gazete çıkaracakları haberini sosyal medyadan duyurdu. Cafer Mahiroğlu tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekilde:

"Tüm susturma çabalarına inat, iktidarın medya tekelini kıracağız. “Yeni dönem”in medyasını inşa ediyoruz. Halk TV ailesi daha da büyüyor. Basılı gazetemizle demokrasi, özgürlük ve insan hakları mücadelesine daha güçlü omuz vereceğiz. ‘HALK’ın vicdanı olacağız… YAKINDA…"

Gazete hakkında araştırmalar devam ederken adının ne olacağı soruları da merak edilmektedir. Gazetenin adı hakkında herhangi bir açıklama bulunmamaktadır.

Halk TV Gazete Çıkarıyor

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal