Şarkılar Bizi Söyler Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D'nin yeni programı Şarkılar Bizi Söyler'in yayın tarihi belli oldu mu? Şarkılar Bizi Söyler adlı yeni program izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler ne zaman başlıyor?

23.02.2021-14:16 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-14:16) Şarkılar Bizi Söyler Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni program Şarkılar Bizi Söyler'in yayın tarihi en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Şarkılar Bizi Söyler ne zaman başlayacak? 

Şarkılar Bizi Söyler adlı yeni programın sunuculuğunu Sibel Can ile Hakan Altun ikilisi yapacak. Şarkılar Bizi Söyler adlı program için geri sayım başladı. Yeni program Şarkılar Bizi Söyler, ilk bölümünün 25 Şubat'ta izleyicisiyle buluşacağı bilgisine ulaşıldı. Programın fragmanı Youtube'de en çok arananlar arasına girmeyi başardı.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER FRAGMANI YAYINLANDI

Müzik dünyasının başarılı ve sevilen isimlerinden Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendiricinin yer alacağı ve Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan Şarkılar Bizi Söyler isimli programın ilk bölümünün 25 Şubat Perşembe günü yayınlanacağı açıklandı. Kadir İnanır ve Türkan Şoray ikilisinin oynadığı Selvi Boylum Al Yazmalım filminden esinlenilen programın fragmanı kıssa sürede milyonlarca kez izlenirken, konuklar ise henüz açıklanmadı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal