Atiye 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in sevilen yapımlarından biri olan Atiye 3. sezon ne zaman yayınlanacak? İzleyiciler Atiye dizisinin 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağını merak ediyorlar. Peki Atiye 3. sezon ne zaman başlayacak?

23.02.2021-13:52 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-13:52) Atiye 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

İlgi ile takip edilen yapımlardan biri olan Atiye'nin 3. sezonu merakla bekleniyor. Atiye'nin 3. sezonu için nefesler tutuldu. Atiye 3. sezon ne zaman başlayacak? 

Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı dizi Atiye'nin 3. sezonunun ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Netflix'in başarılı yapımları arasında yer alan Atiye'nin 3. yeni sezonu için gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl 2.sezonu ile yayınlanan Atiye'nin yeni sezonu sabırsızlıkla bekleniyor. 

ATİYE 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Sevilen dizi Atiye'nin 3. sezon çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durdurulmuştu. Alınan tedbirler doğrultusunda 3. sezon çekimleri yeniden başladığı konuşuluyor. Atiye 3. sezon tarihinin ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat 3. sezon ile ilgili şunları söylemişti; 'Yeni Ay'da başladık çekimlere, Atiye'nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye'nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun.'

ATİYE OYUNCULARI

Beren Saat (Atiye)

Mehmet Günsür (Erhan)

Metin Akdülger (Ozan)

Melisa Şenolsun (Cansu)

Başak Köklükaya (Serap)

Civan Canova (Mustafa)

Meral Çetinkaya (Zühre)

Hazal Türesan (Hanna)

Cezmi Baskın (Öner)

Tim Seyfi (Serda)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal