Rassan Khoshnaw kimdir, kaç yaşında? Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Bahar Candan'ın eski aşkı çıkınca ortalık karıştı

Başarılı şarkıcı Ebru Gündeş'in sevgilisi olduğu iddia edilen Rassan Khoshnaw'un eski sevgilisinin de Bahar Candan olduğu öğrenildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

26.02.2022-14:32 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-16:31) Rassan Khoshnaw kimdir, kaç yaşında? Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Bahar Candan'ın eski aşkı çıkınca ortalık karıştı

Güçlü sesi ve şarkılarıyla müzik piyasasına damgasını vuran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana sesiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Yediden yetmişe herkesin dilinde dolaşan şarkılarıyla birçok başarıya imza atmış ünlü şarkıcı, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. 11 yıllık eşi Reza Zarrab'la tek celsede boşanan ve kızıyla kendisine yeni bir hayat kuran ünlü şarkıcının şu sıralar yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Başarılı şarkıcının kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişki yaşamaya başladığı, ünlü iş insanının her fırsatta soluğu Gündeş'in konserinde aldığı öğrenildi. En ön masadan sevgilisini dinlemeye gelen Khoshnaw'ın gözlerine bakarak şarkı söylediği iddia edilen Ebru Gündeş'in konuya ilişkin sessizliği sürerken bomba bir açıklama ortaya atıldı. 

Candan: Şu halimi görse kendine kızardı

Seyhan Soylu'nun moderatörlüğünü yaptığı Al Sana Haber isimli magazin programının yorumcuları arasında; Yeliz Yeşilmen, Özlem Uçar, Adrian Öztürk ve Bahar Candan gibi isimler yer aldı. Ebru Gündeş'in kendisinden yirmi yaş küçük biriyle birlikte olduğuna yönelik haberi konuşulurken yorumculardan Bahar Candan'ın açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Candan; ''Yalnız şu haberdeki adam benim şu halimi görse benden ayrıldığı için kendine kızardı'' deyince Soylu da; ''Ebru Gündeş’ in yeni sevgilisi mi? Aaa bu senin eski sevgiliiin. Bombaya bak'' diyerek karşılık verdi. Gündeş'in yeni sevgilisinin Candan'ın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktıktan sonra Soylu; ''Anlat bakalım bu adamı bize. Gerçi sen anlatmıştın bana ama unutmuşum ben. Bu kişi Bahar’ın yaklaşık 1 sene sırılsıklam aşık olmuş olduğu biriydi. Bana resimlerini falan hep gösterirdi. Ebru Gündeş bunu daha önce Günel’ e de yaptı'' dedi. 

Bahar Candan'ın eski sevgilisi Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi çıktı

Ünlü fenomen sonrasında konuyu kapattı

Ortaya atılan bu iddiaların ardından 28 yaşında olduğu söylenilen iş insanı Rassan Khoshnaw'un da 31 yaşında olduğu öğrenildi. Döviz bürolarının olduğu öğrenilen iş insanı hakkında sözlerine devam eden Candan; ''Hayır hiç ilgisi yok. Ben zaten kendimi Ebru Gündeş’ in gençliğine benzetiyorum. Genç olmak her zaman bir adım önde olmaktır. Herhalde bir 50 60 yaşına gelsem Ebru Gündeş olurum. Ben hiç alınmadım. Benim açımdan bir şey yok. Bu arada, benim şu andaki erkek arkadaşım da Erbil’li olduğu için bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum'' diyerek konuyu noktaladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal