Pınar Altuğ İsyan Etti: 'Ülkem Yanarken Bir De Bunlar'

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Murat Boz'un ardından mültecilerin geldiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti.

07.08.2021-13:54 - (Son Güncelleme: 07.08.2021-13:54) Pınar Altuğ İsyan Etti: 'Ülkem Yanarken Bir De Bunlar'

Afganistan’daki savaştan ve Taliban’dan kaçan Afgan göçmenlerin Türkiye'ye sınırdan girmesi son günlerde gündemde. Yangınlarla birlikte Türkiye gündemini meşgul eden bu konuda ünlü isimler de çeşitli açıklamalar yapıyor.

'ÜLKEM YANARKEN BİR DE BUNLAR'

Son dönemde orman yangınlarıyla ilgili yaptığı paylaşımlarıyla gündeme gelen Pınar Altuğ, son paylaşımıyla isyan etti. Altuğ, sosyal medya hesabından mültecilerin ülkemize girerken ki videosunu paylaşarak 'Bu bambaşka bir konu! Dünyanın hiçbir yerinde bir baba evlatlarını, ailesini bırakıp savaştan kaçmaz. Savaştan ilk kurtarılacak olan kadınlar ve çocuklardır! Ülkem yanarken bir de bunlar!' notunu düştü.


MURAT BOZ'DA İSYAN ETMİŞTİ

Afganistan’daki savaştan ve Taliban’dan kaçan Afgan göçmenlerin Türkiye'ye sınırdan girmesi son günlerde dikkat çekerken Murat Boz'dan da tepki gelmişti. Mültecilerin geldiği videoyu paylaşan Boz, 'İçlerinde bir tane kadın, çocuk, yaşlı yok. Tekrar soruyorum; Kim bunlar? Ne için akın akın vatanımıza geliyorlar?' demişti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal