Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk O Haberi Ağlayarak Paylaştı!

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çifti geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşamıştı. Güzel çift o anki duygularını işte böyle anlattı…

26.02.2021-12:06 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:53)

Oyuncu Özge Özpirinçci ile meslektaşı Burak Yamantürk, bir bebeklerinin olacağı haberini sevenlerine müjdeyle duyurmuştu. Güzel çiftin tatlı telaşları arasında kızlarının isminin ne olacağı konusu vardı. İkili bütük kararsızlıkların arından bebeklerinin ismini doğumdn sonra koymaya karar verdi. Geçtiğimiz Salı günü kızlarını kucağına alan anne ve baba, kızlarının da ismini koydu. Güzel çiftlerin bebeğinin ismi “Mercan” oldu. 

BABA YAMANTÜRK’ÜN GÖZYAŞLARI

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ten güzel haber geldi. Salı günü yoğun sancıları başlayan güzel oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Sezaryene alınan Özpirinçci kızını dünyaya getirdi. Ameliyata giren Burak Yamantürk, eşini bir an olsun yalnız bırakmadı. Kızlarının ismi konusunda henüz karar veremeyen çift, bebeklerini kucaklarına aldığında karar vereceğini söylemişti. Baba Yamantürk dediği gibi de yaptı. Bebeğini kucağına alır almaz ismini koyan yakışıklı oyuncu kızına “Mercan” ismini verdi. Yamantürk eşi Özpirinçci ile kızı Mercan hakkındaki ilk açıklamayı; “Mercan da, Özge de çok iyi. Heyecandan ne yapacağımızı bilemiyoruz doğrusu. Ben doğuma da girdim. Çocuğumu ilk gördüğümüz andan itibaren Özge de, ben de, yanımızda heyecanımızı paylaşan ailemiz de mutluluktan ağladı” şeklinde yaptı.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ İLE MERCAN’IN SAĞLIK DURUMU

Bebeğini sezaryen olarak dünyaya getiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile Mercan hakkındaki bilgi ilk olarak hastaneden geldi. Güzel oyuncu ve bebeği hakkında sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan hastane; “Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çiftinin kızları 50 santim, 3.149 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi” dedi. 

ÖZPİRİNÇCİ’DEN İLK FOTOĞRAF GELDİ

Kızları “Mercan’ı” kucağına alan Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci çifti taze anne ve babalık heyecanını yaşıyor. Ameliyata giren baba Yamantürk heyecanını dile getirmekte zorlanırken; “Aklımızda isimler vardı fakat tam karar vermemiştik. Doğduğu an koydum adını. Mercan'ı ilk kucağıma aldığımda direkt 'Özge' dedim. Annesine çok benziyor. Hatta bugün evladımızın altını bile değiştirdim. Özge'ye her anlamda yardımcı olmam gerekiyor. Çok tatlı bir telaş. İyi ki varlar” sözleriyle duygularını dile getirdi. Özge Özpirinçci’den ise taze anne haliyle ilk fotoğraf geldi. Doğumdan sonra ilk kez görüntülenen oyuncunun tatlı yorgunlukla karışan mutlu hali hayranlarını da mutlu etti. 

ÖZGES

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal