Okan Kurt Alıkonuldu Mu? Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Okan Kurt'un kavga ettiği şahısla yeni görüntüleri ortaya çıktı. Tartışma güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt edildi.

19.10.2021-12:16 - (Son Güncelleme: 19.10.2021-12:37) Okan Kurt Alıkonuldu Mu? Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı!

Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın berberiyle arasında kavga çıkmış, arbede yaşanmıştı. Kısa bir süre sonra Demet Akalın sosyal medya hesaplarından eski eşi Okan Kurt’un restoranda alıkoyulduğunu belirtmişti.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kameralarının kaydettiğine göre Okan Kurt oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişiye saldırıyor ve daha sonra aralarında arbede yaşanıyor.


DÜKKANDA ALIKOYULDU

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Okan Kurt Beykoz'da kiracısı olduğu restoranında anlaşmazlık yaşadığı kişi ile tartışmıştı. Tartışma sonrası Demet Akalın eski eşinin restoranda alıkonulduğu iddiasında bulunurken olay magazin basınında gündem olmuştu.


YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan olaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Dükkanda yaşanan tartışma ve ardından yaşanan arbede kameralara  anbean yansıdı. Görüntülerde Okan Kurt'un bir masada oturup yemek yediği, ardından masaya iki kişinin daha gelip oturduğu görülüyor. Kısa bir süre sonra Okan Kurt ile oturan kişi arasında tartışma çıkıyor. Okan Kurt oturduğu yerden kalkıp kişinin üstüne yürüyor. İlk olarak Okan Kurt'un karşısındaki kişiye saldırmasıyla arbede çıkıyor ve Kurt, tartıştığı kişiyi yere yatırıyor. Olay yerine gelen polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal