Ünlü Oyuncu Birgül Ulusoy Oyunculuk Sektörünü Yerin Dibine Soktu!

En son “Aşk Mantık İntikam” dizisinde rol alan Birgül Ulusoy, dizi ve oyuncu piyasası hakkında olay sözler sarfetti. Ulusoy, rol alabilmenin şartının yapımcılarla gezmek olduğunu söyleyerek büyük bir tartışma yarattı.

05.03.2021-12:53 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-16:37) Ünlü Oyuncu Birgül Ulusoy Oyunculuk Sektörünü Yerin Dibine Soktu!

Rol aldığı birden fazla dizide oyunculuğunu konuşturan Birgül Ulusoy katıldığı programda olay ifadelere yer verdi. Ulusoy oyunculuk piyasasının kurallarını eleştirirken diğer yandan en son rol aldığı diziye atıfta bulundu. Sektöre dair sürekli konuşulan fakat kimsenin çıkıp bir şey demediği noktalara değinen Ulusoy’un sözleri çok konuşulacağa benziyor…

YÖNETMENİ BOĞAZ’A GÖTÜR ROLÜ KAP!

İnternette yayınlanan bir programın konuğu olan usta oyuncu Birgül Ulusoy şok açıklamalar yaptı. Dizi sektöründeki ayrımcılığı topa tutan Ulusoy, tüm şikayetlerini ve çifte standartları birer birer anlattı. Ne kadar iyi oyuncu olursanız olun eğer yapımcıyla dirsek temasınız yoksa iş bulamazsınız diyen Ulusoy, tüm gerçekleri açığa vurdu. Dizi içerisinde yaşanan durumların kişiye özel değiştiğin belirten oyuncu, “Orada birçok dengeler var. Kimseyi zan altında bırakmayayım. Bir rol için anlaşıyorsunuz. Rol için ilerlemeler vaadediliyor. Esas kız ve esas oğlanın hikayesi ilerlerken senaristlerin kafası karışıyor ya da yapımcı 'Ona yaz, buna yazma' şeklinde müdahil olunca yan roller atıllaşıyor. Oyuncu olarak 'Benim burada ne işim var' diyorsunuz” sözleriyle sektörün kanayan yarasının altını çizdi. 

İYİ BİR OYUNCU OLMANIN ÖNEMİ YOK

Oyunculuk sektörünün yeteneğe değil tanışıklığa ve güzelliğe dayandığını belirten usta oyuncu Birgül Ulusoy; “Ben yapımcıyı Boğaz'da karides yemeye davet etmediğim için, yönetmene düğününde altın kolye takmadığım için... Böyle ilişkilerin içinden geçiyor bu işler... Belli bir grubun içindeysen oyunculuk yapıyorsun. Belli insanlarla dirsek temasın varsa oyunculuk yapıyorsun. Bunun dışında senin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun hiçbir önemi yok” sözlerini kullandı. 

BURCU NEDEN BAŞROL DEĞİL

Aşk Mantık İntikam dizisindeki ayrılığının sebebinin de üstü kapalı bu kurulmuş düzen olduğunu ifade eden Ulusoy diziye dair sitemini dile getirdi. Oyunculuk yapabilmenin şartının yapımcılarla dirsek teması kurmaktan geçtiğini söyleyen Ulusoy sektöre dair üzüntüsünü paylaştı. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Özberk’in fanları ise sosyal medyada ayağa kalktı. Aşk Mantık İntikam’ın yan rol oyuncusu Melisa Döngel’in neden bu kadar önde olduğu tartışma konusu oldu. Özberk’in fanları, “ Burcu neden artık başrol değil” diyerek isyan etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal