Ünlü Futbolcu Emre Aşık Cephesinde Sular Durulmuyor: Azmettirici Olarak Yargılanan Yağmur Aşık Beraat Etti

Bir dönem sahalarda fırtınalar estirmiş Emre Aşık’ın, eski eşi Yağmur Aşık ile boşanma serüveni devam ediyor. Kendisini öldürmek için adam tuttuğunu iddia ederek eski eşi hakkında şikayette bulunan Emre Aşık’a, mahkemeden cevap geldi.

24.09.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-16:24)

Birçok büyük takımda top sürmüş başarılı futbolcu Emre Aşık, son zamanlarda yaşadığı inişli çıkışlı evliliği ile magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak birkaç kişiyi kendisini öldürmek için azmettirdiği gerekçesiyle savcılığı başvuran Emre Aşık, mahkemeden gelen kararla şaşkına uğradı.

EMRE AŞIK’IN EŞİ YAĞMUR AŞIK BERAAT ETTİ 

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanan Yağmur Aşık ve olayda adı geçen iki kişi savcılık kararıyla beraat etti. Düzce 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Baycan Şenürek ve avukatları tele konferans ile katıldı. Davacı Emre Aşık ise avukatı ile beraber İstanbul’dan SEGBİS aracılığıyla davaya katıldı. Tutuksuz sanıklar Erdi Sungur ve Yağmur Aşık, duruşmaya katılmadı.

EMRE AŞIK: SANIKLAR CEZALANDIRILMALI

Eşi Yağmur Aşık’ın kendisini öldürmek için beraber olduğu kişileri kışkırtıp üzerine saldığını iddia eden Emre Aşık, sanıkların cezanladırılmasını talep etti. Aşık, mahkemede olayda adı geçen sanık Erdi Sungur'u tanımadıklarını, kendisiyle ilgili birçok suç duyurusu olduğunu ve Sungur'un kendilerinden para isteyerek yağmalamaya çalıştığını belirtti. Emre Aşık’ın avukatı ise sanıklardan Sungur’un kendisine "Bana para vermezseniz, yarım bıraktığım işi tamamlayacağım." dediğini ifade ederek, "Erdi Sungur, Emre Aşık ve beni öldüreceğini, merminin adaletten daha hızlı olduğunu söyledi ve Emre Aşık’ın mezarını buraya kazacağız diye tarla görüntü gösterdi. Hepimiz hala ölümle tehdit ediliyoruz. Evladımı öldürmekle tehdit ediyor. Birileri ölmeden adaletin yerini bulmasını istiyorum." Şeklinde konuştu.

Emre Aşık boşandı mı?

SANIKLAR BERAATLERİNİ İSTEDİ

Söylenenleri kabul etmeyen sanık Sungur, olayların çarpıtıldığını ve haklarında beraat istediğini belirtti. 

MAHKEME KARARINI VERDİ

Yapılan görüşmeler ve tarafların dinlenmesi ardından değerlendirmede bulunan mahkeme heyeti, sanıklar Erdi Sungur, Yağmur Aşık ve Baycan Şenürek'in üzerine atılı "kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçunun unsurları oluşmadığından ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.

EMRE AŞIK İSYAN ETTİ

Duruşma sonr4ası kendisini bekleyen basın mensubu arkadaşlara açıklamalarda bulunan Emre Aşı, ‘Sanıkların jandarma kontrolünde yakalanmaları, ellerine geçen silahlar, önemli tanık ifadeleri var, bunlara rağmen 'suçun unsurları oluşmadı' diye ceza almadılar. Eylemin planlanması cezasız kalıyor. Kararı istinafa götüreceğiz ve oradan döneceğini umuyoruz’ şeklinde konuştu.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Yağmur Aşık ile müşteki Emre Aşık'ın boşanma aşamasında bulundukları ve aralarında ceza davaları nedeniyle husumet bulunduğu belirtilmişti.

Sanıklar Baycan Şenürek, Erdi Sungur ve Yağmur Aşık’ın Emre Aşık’ı öldürmek amacıyla plan yaptıkları ve sanıkların eylemlerinin teşebbüs aşamasında kaldığı anlatılan iddianamede, sanıkların "kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları istenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal