Emre Aşık'la Boşanma Davası Devam Eden Yağmur Sarnıç Sevgilisinden Hamile Kaldı!

2012'de dünya evine giren ve geçtiğimiz aylarda boşanma kararı alan ünlü çift, Yağmur Sarnıç ve Futbolcu Emre Aşık olaylarına bir yenisini ekleyerek tekrardan gündem oldular... Şimdi de Boşanma süreci bitmeden hamile kaldı pes dedirtti!...

05.09.2021-11:27 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-16:49)

2012'de dünya evine giren ve geçtiğimiz aylarda boşanma kararı alan ünlü çift, bakıcı dehşetiyle gündem oldu. Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'a katıldığı canlı yayında sitemler etmişiti.

Boşanma davaları devam eden Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç birbirlerine söyledikleri ağır sözlere ve kavgalarına her geçen  gün yenisini ekliyor. Emre Aşık'ın, bakıcı dehşetinden sonra söylediği 'Anne olsaydı, böyle olmazdı' sözleri Yağmur Sarnıç'ı çok kızdırmıştı ve kavgayı tetiklemişti.

'BENİM SUÇUM NE?'

Çocuklarının, bakıcıları tarafından darp edildiği videoyu izleyen Yağmur Sarnıç soluğu mahkemede aldı. Olaydan haberdan olan Emre Aşık ise 'Anne olsaydı, böyle olmazdı' açıklamasında bulundu. Aşık'ın açıklamalarına sinirlenen anne Sarnıç canlı yayında "Ben bakıcının böyle olduğunu bilsem, onu tutar mıydım? Benim suçum ne?" diye sitem etmişti.

Ancak Yağmur Sarnıç Uyguladığı şiddet nedeniyle çocuklarının velayetini kaybetmişti. İşte Yağmur Sarnıç'tan 'Yok artık' dedirtecek bir haber daha! Emre Aşık ile olaylı boşanma davası devam eden Sarnıç'ın hamile olduğu ortaya çıktı. Aşık ile yaşadığı kavgalarla gündemden düşmeyen Sarnıç, geçtiğimiz aylarda Baycan Şenürek ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

İkilinin her geçen gün olaylı kavgaları gündeme düşüyor. Bu seferde Yağmur Sarnıç' sevgilisinden hamile kaldı.

Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma davası halen  devam eden Yağmur Sarnıç'ın hamile olduğu ortaya çıktı. Bir süredir Baycan Şenürek ile birlikte olan Sarnıç'ın, erkek bebek beklediği öğrenildi. Paylaşımlarında da karnının iyice belirginleştiği  gözlerden kaçmadı!.

ASLAN KOCAM DİYEREK SAVUNDU

 İlişkilerini sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşan Yağmur Sarnıç son paylaşımında, Sevgilisi Baycan Şenürek'e "Aslan Kocam" diye hitap ettiği görülüyor. Kontrollerini aksatmayan Sarnıç, önceki gün muayene sonrası aracına binerken görüntülendi. Göbeğinin iyice belirginleştiği görülen Sarnıç'ın erkek bebek beklediği öğrenildi...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal